İnceleme Steelseries Arctis Nova 1

Pedlerin kulağa çok baskı yaptığını söyleyenler var, sizde de öyle mi?

Pedlerin kulağa çok baskı yaptığını söyleyenler var, sizde de öyle mi?

İlk aldiğimda biraz öyleydi ama hem alıştım hem de kulaklık kafamın şeklini aldı ilk bir hafta falan rahatsız etti şu an fazla rahatsız etmiyor tüm kulaklıklar kadar baskı yapıyor ama eğer dışarıda kullanırım dersen alma yazmayı unuttum üstündeki bandın gevşemesinden dolayı yürûrken kafama çok rahatsız edecek baskı yapıyor. Ama otorurken sorun yok. Ama ses seviyesi konusunda FPS oyunu oynatır ama şarkı dinlerken ses kötü hissettiriyor telefon için Realme T100 kullanıyorum arada o kadar ses farkı var ki.

Teşekkürler.

Merhaba, hâlâ kullanıyorsanız eğer memnun musunuz ve tavsiye eder misiniz?
Kullanıyorum. Hâlâ her açıdan memnunum. Saçım uzunken kulaklığı uzun süre takınca kafam eğriymiş gibi duruyor, tek problemi o Uygulaması, farklı modlara hızlı bir şekilde geçebilmek tarzı özelliklerin yanı sıra sürücüleri, ses kalitesi ve rahatlığı da gayet güzel. Mikrofonu da kaliteli. Bolca yere de düşürdüm, hiçbir çizik veya bozulma olmadı. O açıdan da sağlam.

@umutxdd Tekrar merhaba, kulaklık bugün elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet iyi, Sonar programı biraz karışık geldi ama çok da kurcalamadım, kulaklığın varsayılan ayarları yeterli geldi.
Hayırlı olsun. Merak ettiğin olursa yazabilirsin.

Deneyimleriniz nedir hocam?
Genel olarak memnunum, sadece pedlerin kulağı biraz sıktığını söyleyebilirim. Uzun süre taktıktan sonra bir iki dakikalığına çıkarıp kulağımı dinlendirmem gerekiyor. Ses kalitesi olarak bence çok başarılı, hem müzik hem de oyun açısından. Bahsettiğim kulağı sıkma problemi de öyle çok önemli bir şey değil, özellikle fiyatını ve genel kalitesini göz önünde bulundurunca.

Hocam bende almayı planlıyorumda ses yalıtımı konusunda şüphelerim var. Malum gece kullanımlarda ev ahalinin rahatsız olma durumuda var. Kulaklık dışarıya çok ses veriyor mu?

Hocam bende almayı planlıyorumda ses yalıtımı konusunda şüphelerim var. Malum gece kullanımlarda ev ahalinin rahatsız olma durumuda var. Kulaklık dışarıya çok ses veriyor mu?

Başka bir konu başlığında kulaklığa bağlanılan jak girişinin temassızlık yaptığını ve sağ sol ses seviyesinin bozulduğunu okudum sizin kullanımınızda böyle bir problem oldu mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…