İnceleme Steelseries Arctis Nova 1

Temassızlık problemi olmadı fakat ses yalıtımından pek emin değilim. Fakat rahatsız edecek seviyede bir ses verme durumu olduğunu hatırlamıyorum. Çarşamba günü eve döneceğim inşallah, o zaman test edip daha sağlıklı bir geri bildirim sağlayabilirim isterseniz. Gerçi biraz geç oluyor ama.

Teşekkür ederim hocam zaten bayramdan sonra almayı planlıyorum sıkıntı yok

Hocam bu vida gevşemeleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

Hocam bu vida gevşemeleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ben kullanıyorum 1 ay olacak neredeyse hiç öyle bir şey olmadı. Fakat sıkıntı bendemi yoksa kulaklıktamı bilmem ama FPS oyunlarında adamın nereden geldiğini algilayamıyorum. Anlasam bile geç oluyor. Bu yüzden arkadaşlardan az küfür işitmedim değil

Hocam Game kısmında spatial Audio'yu açtınız mı belki ondandır.

Peki mikrofonda bir sıkıntı var mı?

Bir de Arctis Nova 1 kullanıyosunuz değil mi?

Hocam Game kısmında spatial Audio'yu açtınız mı belki ondandır.

Peki mikrofonda bir sıkıntı var mı?

Bir de Arctis Nova 1 kullanıyosunuz değil mi?

Evet kullanıyorum memnunumda mikrofon ilk başta problem yapmıştı. Test ederken falan ses gitmiyordu tüm ayarlar doğru olmasına rağmen ama sonradan bir problem olmadı

Evet kullanıyorum memnunumda mikrofon ilk başta problem yapmıştı. Test ederken falan ses gitmiyordu tüm ayarlar doğru olmasına rağmen ama sonradan bir problem olmadı.

Hocam 3. günüm mikde hiçbir sıkıntım yok sağ sol çok güzel ses veriyor ilk başta dizi izlerken default ayarını kullanıyordum kendime göre dizi / şarkı için ayar yaptım kısacası gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…