SteelSeries Arctis Nova 3 vs Arctis Nova 7 vs Arctis 7+

pisuscosplay

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, iyi sosyaller.

Önceki konudan aldığım öneriler dahilinde ve deneyimlerim kadarıyla SteelSeries Arctis serisine bakıyorum.

Başlıkta yazan hangi kulaklık daha mantıklı? Sizce Nova 3 ses kalitesi, malzeme kalitesi ve konfor olarak yeterli olur mu?

Forum üzerinde araştırırken Nova 7 için böyle bir yazı okudum. Kafamı iyice karıştırdı.

Nova 7'nin malzeme kalitesi vasat düzeyde. Ses olarak -özellikle basslarda- 7+'a göre daha iyi fakat 7+ malzeme kalitesi olarak çok daha iyi.

Rahatlık konusunda ise bana Nova 7 daha rahat geldi. 7+ çok fazla basınç uyguladığı için kısa sürede baş ağrısına sebep oluyordu, Nova 7'de bu sorun yok. Padler olarak herkes Nova 7'nin padleri daha küçük diyor ama ben bir fark gözlemlemedim.

Başka önerebileceğiniz kulaklıklar var mı, hocam. Ses kalitesi, malzeme kalitesi ve konfor olarak iyi olması yeterli. Mikrofonu olsun, olmasın veya kötü olsun. Önemli değil. Oyun odaklı değilim. Müzik ve dizi izliyorum.

@pisuscosplay bütçeniz nedir bilmiyorum ama yazılım sorununu halledebilirseniz Razer V2 Pro öneririm. Gerçekten çok rahat ve sağlam bir üründü. 2020 versiyonunu almıştım ki şu sıralar yazılımı sıkıntılı olduğu için iade ettim. Synapse üzerinden yapılan ayarlar çalışmıyordu fakat isterseniz Sonar ile ayar yapabiliyorsunuz.

Onun haricinde bütçe varsa Nova Pro öneririm. Malzeme kalitesi, ses performansı ve konfor olarak üst düzey bir ürün.

3000 - 4000 TL arası bir bütçem var ancak ürüne göre maksimum 6000 TL'ye kadar çıkabilirim. Alayım, uzun süre yeni ürüne bakmayayım istiyorum. Steelseries Arctis Nova Pro'ya güzel bir ürün ancak paramı o kadar çıkaramıyorum. Razer Blackshark V2 Pro aklımda. Başka bir öneriniz var mı?

Eğer kablosuz olması gerekmiyorsa Nova Pro'nun kablolu versiyonu Amazon'da 5900 lira civarında.

Xbox Edition olmasına aldırmayın. PC'de ve PS konsollarında herhangi bir özellik kaybı olmadan kullanabiliyorsunuz. Yani Wireless Nova 7 mı yoksa kablolu Nova Pro mu derseniz kesinlikle Nova Pro derim.

Tamamdır, teşekkürler. Muhtemelen Nova Pro alacağım ancak kısa bir süre daha araştırma içinde olacağım. Gece boyunca aklıma bir şey takılması durumunda buradan size yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…