SteelSeries Arctis Nova 5 bilgisayara bağlanmıyor

Laksed

Hectopat
İyi günler. SteelSeries Arctis Nova 5 kulaklığım var ve hiçbir sorun olmadan kullanıyordum. Kulaklık açık ve bağlıyken NVIDIA ekran kartımın güncellemesini yaptım, daha sonra kulaklık hala açık ve bilgisayara bağlıyken bilgisayarı kapattım. Daha sonra tekrar açtığımda kulaklık açık ve bağlı gözükmesine rağmen ses gelmemeye başladı. Kulaklığı açtığımda her zaman gelen bir kulaklık açılma sesi geliyor ve ek olarak sanki bir yere bağlanmış gibi 2 farklı ses daha geliyor şu an tam anlatamadığım. Gidip Realtek driverı indirdim bu sefer hoparlörün sesi de gitti. Ama enteresan olarak eski kulaklığım olan SteelSeries Arctis 5'i taktığımda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Saatlerdir uğraşıyorum.

O 2 farklı ses normalde de geliyormuş pardon. SteelSeries GG uygulamasını silip yüklemeyi denedim yine düzelmedi.

Telefona Bluetooth ile bağladım ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Sorun bilgisayara bağladığımda oluyor yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo ile bağlayıp denedin mi? SS gg uygulamasında kulaklık aktif(şarj göstergesi var mı yani) olarak gözüküyor mu?

İyi günler. SteelSeries Arctis Nova 5 kulaklığım var ve hiçbir sorun olmadan kullanıyordum. Kulaklık açık ve bağlıyken NVIDIA ekran kartımın güncellemesini yaptım, daha sonra kulaklık hala açık ve bilgisayara bağlıyken bilgisayarı kapattım. Daha sonra tekrar açtığımda kulaklık açık ve bağlı gözükmesine rağmen ses gelmemeye başladı. Kulaklığı açtığımda her zaman gelen bir kulaklık açılma sesi geliyor ve ek olarak sanki bir yere bağlanmış gibi 2 farklı ses daha geliyor şu an tam anlatamadığım. Gidip Realtek driverı indirdim bu sefer hoparlörün sesi de gitti. Ama enteresan olarak eski kulaklığım olan SteelSeries Arctis 5'i taktığımda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Saatlerdir uğraşıyorum.

O 2 farklı ses normalde de geliyormuş pardon. SteelSeries GG uygulamasını silip yüklemeyi denedim yine düzelmedi.

Telefona Bluetooth ile bağladım ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Sorun bilgisayara bağladığımda oluyor yani.

Bu sorun yaklaşık 1 haftadır bende de var. PC'yi ilk açtığımda ses gelmiyor restart attığımda ses geliyordu fakat şu an ses de alamıyorum. SS gg uygulamasında bağlı olarak görünüyor. Umarım çözümü bulabiliriz.

Bu sorun yaklaşık 1 haftadır bende de var. PC'yi ilk açtığımda ses gelmiyor restart attığımda ses geliyordu fakat şu an ses de alamıyorum. SS gg uygulamasında bağlı olarak görünüyor. Umarım çözümü bulabiliriz.
Dongle'ı çıkarıp taktınız mı? Eğer yine de olmadıysa kulaklığın sağ ya da sol pedinin altında bir delik var. o düğmeye ince bir iğne ucu gibi bir şeyle basarsanız kulaklığı resetlemiş olursunuz.

Dongle'ı çıkarıp taktınız mı? Eğer yine de olmadıysa kulaklığın sağ ya da sol pedinin altında bir delik var. O düğmeye ince bir iğne ucu gibi bir şeyle basarsanız kulaklığı resetlemiş olursunuz.

Hocam geçenlerde bir güncelleme geldi ondan sonra böyle oldu sanırım SteelSeries ile alakası var şu an bir şekilde idare ediyorum en kısa zamanda düzeltirler umarım.

Hocam Bluetooth ile bilgisayara da bağlanıyor ama 2.4 modu ile bağlanmıyor neden anlamadım.

Hocam hangi modeli var sizde normal modeli mi yoksa X modelimi demek istiyorum. Eğer düz modeli değil de diğer modelleri varsa PS ve Xbox versiyon olanlarından bahsediyorum Dongle'nin altında çentik var onu PC olarak ayarlayın.

Son düzenleme:
Hocam hangi modeli var sizde normal modeli mi yoksa X modelimi demek istiyorum. Eğer düz modeli değil de diğer modelleri varsa PS ve Xbox versiyon olanlarından bahsediyorum Dongle'nin altında çentik var onu PC olarak ayarlayın.
Yok hocam direkt düz Arctis Nova 5 var X veya P olanını almadım. Şu an tekrar 2.4 ile bağlayabildim ama tekrar pc kapatıp açtığımda bidaha gider diye kapatmaya korkuyorum :D Anlamadım neden böyle oluyor. Dün NVIDIA güncellemesini yaparken ses driverlarını da güncelledi kulaklık takılıyken o ara yazılımsal bir şey mi oldu acaba diyorum

Yok hocam direkt düz Arctis Nova 5 var X veya P olanını almadım. Şu an tekrar 2.4 ile bağlayabildim ama tekrar PC kapatıp açtığımda bir daha gider diye kapatmaya korkuyorum :D anlamadım neden böyle oluyor. Dün NVIDIA güncellemesini yaparken ses driverlarını da güncelledi kulaklık takılıyken o ara yazılımsal bir şey mi oldu acaba diyorum.

Ses ayarlarını sıfırlamayı denesene hocam bir de yine bağlanmaz ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı