İyi günler. SteelSeries Arctis Nova 5 kulaklığım var ve hiçbir sorun olmadan kullanıyordum. Kulaklık açık ve bağlıyken NVIDIA ekran kartımın güncellemesini yaptım, daha sonra kulaklık hala açık ve bilgisayara bağlıyken bilgisayarı kapattım. Daha sonra tekrar açtığımda kulaklık açık ve bağlı gözükmesine rağmen ses gelmemeye başladı. Kulaklığı açtığımda her zaman gelen bir kulaklık açılma sesi geliyor ve ek olarak sanki bir yere bağlanmış gibi 2 farklı ses daha geliyor şu an tam anlatamadığım. Gidip Realtek driverı indirdim bu sefer hoparlörün sesi de gitti. Ama enteresan olarak eski kulaklığım olan SteelSeries Arctis 5'i taktığımda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Saatlerdir uğraşıyorum.
O 2 farklı ses normalde de geliyormuş pardon. SteelSeries GG uygulamasını silip yüklemeyi denedim yine düzelmedi.
Telefona Bluetooth ile bağladım ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Sorun bilgisayara bağladığımda oluyor yani.
O 2 farklı ses normalde de geliyormuş pardon. SteelSeries GG uygulamasını silip yüklemeyi denedim yine düzelmedi.
Telefona Bluetooth ile bağladım ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Sorun bilgisayara bağladığımda oluyor yani.
Son düzenleyen: Moderatör: