SteelSeries Arctis Nova 5 bilgisayara bağlanmıyor

Bu sonarın equsu sol da Engine kısmı var kulaklığın şarjını gördüğün kısım orayı diyorum ben.

Bundan bahsediyorum.

1752145497819.png

Buraya tıklayınca attığım ekran çıkıyor hocam zaten.

Bu sonarın equsu sol da Engine kısmı var kulaklığın şarjını gördüğün kısım orayı diyorum ben.

Bundan bahsediyorum. Google'dan aldım bu arada görseli evde değilim kendi ayarım değil.

Bu yok maalesef artık güncel versiyonu budur sanırım.

Güncellendi mi özür dilerim onun farkında değilim hiç geldiğinden de haberim yoktu o flatı Custom yaparsan o zaman düzelir hocam.

Custom ayarı yok hocam anlamadım garip.

Custom ayarı yok hocam anlamadım garip.

Böyle sıkıntılar varsa hocam ben güncellemeyim en iyisi uğraşılmaz bununla yoksa😄.Yeni güncelleme geldiğini bilmiyordum uyarıda atmadı 2-3 gündür takmıyorum zaten kulaklığı.

Böyle sıkıntılar varsa hocam ben güncellemeyim en iyisi uğraşılmaz bununla yoksa😄.yeni güncelleme geldiğini bilmiyordum uyarıda atmadı 2-3 gündür takmıyorum zaten kulaklığı.

Hocam düzeltirler herhalde ya çok canımı sıktı şu an bu kulaklık ve yazılım.

Benim sorun tekrar başladı SteelSeries destek ile irtibata geçtim. Eğer bir çözüm bulabilirlerse seninle de paylaşırım hocam.

Bu yeni güncelleme sıkıntılı herhalde.

Bu yeni güncelleme sıkıntılı herhalde.
Valla o yüzden mi emin değilim ama o sana düzeldi dedikten sonra yine kulaklık 2.4 modunda ve açıkken bilgisayarı kapatıp açtım tekrar açtığında geri bağlanmadı. Daha doğrusu bağlı gözüküyor dongle doğru çalışıyor, kulaklık seçilebiliyor ama ses falan hiç bir şey yok.

Vallahi o yüzden mi emin değilim ama o sana düzeldi dedikten sonra yine kulaklık 2.4 modunda ve açıkken bilgisayarı kapatıp açtım tekrar açtığında geri bağlanmadı. Daha doğrusu bağlı gözüküyor dongle doğru çalışıyor, kulaklık seçilebiliyor ama ses falan hiçbir şey yok.

Benim yeni güncellemeden haberim yoktu bak böyle sıkıntılar varsa güncellemeyeyim sorunları düzeltene kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı