SteelSeries Arctis Nova 5 bilgisayara bağlanmıyor

Eve geçtiğim zaman bende bakayım sürüme en son bir güncelleme gelmişti onu güncelledim de sende equ ayarları falan da değişmiş.

Ben sil yükle yaptım hocam.

Arctis Nova 5 kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum ne zaman bilgisayarı kapatıp açsam SS uygulamasında bağlı gözükse bile ses gelmiyor dongle tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum.

Demek ki genel bir sorun bu hocam inşallah en kısa sürede çözerler.

Bende Arctis nova 5 de aynı sorunu yaşıyorum. Başka porta takınca düzeliyor ama sonra bilgisayarı kapat aç yapınca o portta da ses gelmemeye başlıyor.

Hayır, denedim ama maalesef bir şey değişmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube da böyle bir video buldum. GG uygulamasının eski bir sürümünü indirince düzeldi. Artık ses vermeyen portlardan ses geliyor. Tekrar yeni sürüme güncellemezsek bozulmaz herhalde.

Son düzenleme:
Bu adımları uyguladıktan sonra düzeldi mi?

Maalesef işe yaramadı ki konu sahibinde de sorun devam ediyormuş.

Hayır, denedim ama maalesef bir şey değişmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da böyle bir video buldum. Gg uygulamasının eski bir sürümünü indirince düzeldi. Artık ses vermeyen portlardan ses geliyor. Tekrar yeni sürüme güncellemezsek bozulmaz herhalde.

Ben videoyu tam olarak uygulayamadım sanırım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Dongle ile bağladığın USB portunu çıkar başka bir USB port a takın ben öyle çözdüm sorunu.

Dün bir şekilde bağlanmıştı kulaklık ama şu an gözükmüyor mesela.

Eki Görüntüle 2531559

Tekrar bir güncelleme geçiyorum bilgisayar ilk açıldığında kulaklık görünmüyor uygulamada fakat bilgisayara restart atınca görünüyor ve bağlanıyor. Çok garip sıkıntılar var bu gidişle yol iade gibi görünüyor ama hiç uğraşmak da istemiyorum ki almaz muhtemelen MediaMarkt iade.

Eki Görüntüle 2531562

Çıkar tak yapınca select device diyecek oradan Nova 5 seç hepsine düzelir.

Maalesef işe yaramadı ki konu sahibinde de sorun devam ediyormuş.

Ben videoyu tam olarak uygulayamadım sanırım yardımcı olur musunuz?

Yüklü olan SteelSeries GG uygulamasını video da gösterdiği şekilde sildim. Sonra verdiği linkten eski sürüm GG uygulamasını indirdim. Uygulama açıkken kulaklığın donglesini üstündeki butona basılı tutarak taktım ve biraz daha basmaya devam ettim. Sonra GGden bir uyarı geldi countinue deyince kulaklığa güncelleme isteği geldi. Kulaklığı da kablo ile bilgisayara takarak güncelledim, sonra düzeldi. Benim uyguladığım adımlar bunlardı. Sonardan cihaz olarak kulaklığın mı seçili bakar mısın? Başka bir cihaza bağlı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı