SteelSeries Arctis Nova 5 bilgisayara bağlanmıyor

Hayır, denedim ama maalesef bir şey değişmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube da böyle bir video buldum. GG uygulamasının eski bir sürümünü indirince düzeldi. Artık ses vermeyen portlardan ses geliyor. Tekrar yeni sürüme güncellemezsek bozulmaz herhalde.

SteelSeries uygulamasıyla mı alaklıymış yani bunca çile

Yüklü olan SteelSeries GG uygulamasını video da gösterdiği şekilde sildim. Sonra verdiği linkten eski sürüm gg uygulamasını indirdim. Uygulama açıkken kulaklığın donglesini üstündeki butona basılı tutarak taktım ve biraz daha basmaya devam ettim. Sonra ggden bir uyarı geldi countinue deyince kulaklığa güncelleme isteği geldi. Kulaklığı da kablo ile bilgisayara takarak güncelledim, sonra düzeldi. Benim uyguladığım adımlar bunlardı. Sonardan cihaz olarak kulaklığın mı seçili bakar mısın? Başka bir cihaza bağlı olabilir.

Altyazıları açmayı unutmuşum ve işe yaradı. Ayrıca SteelSeries'e bu konuyla alakalı Mail'de attım sanırım yazılım sorunlarından pek haberdar değiller.

Arkadaşlar SteelSeries desteğe yazmıştım bana döndüler ben bu adımları uyguladım ve düzeldi sizde deneyin.

Dosya Ekleri

• IMG_9938.jpeg
    IMG_9938.jpeg
    303,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_9939.jpeg
    IMG_9939.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 41
SteelSeries uygulamasıyla mı alaklıymış yani bunca çile.

Uygulama ile alakası yok kulaklık alıcısının yazılım güncellemesiyle alakalı bir sorun.

Hasan attığım şeyi dener misin? Bende düzeldi sorun.

Hocam evet bende de düzeldi şu an kullanıyorum aktif. SteelSeries'e bir bilet açmıştım bu çözümden bahsettim sürüm düşürmek mümkün değil vs. dediler çok ilgisizler. Güncelleme yapamayacağız şu an.

Dongle ile bağladığın USB portunu çıkar başka bir USB port a takın ben öyle çözdüm sorunu.

Çıkar tak yapınca select device diyecek oradan Nova 5 seç hepsine düzelir.
Çok sağol dostum işe yaradı. Bu son güncellemeyi ben de yaptım ve aynı şekilde problem yaşıyorum. BT bağlanıyor ama 2.4 sıkıntı çıkarıyor. Gerçekten sapma sapan iş yapıyorlar. İşte bu yüzden güncelleme falan yapmicaksın aslında.

Çok sağ ol dostum işe yaradı. Bu son güncellemeyi ben de yaptım ve aynı şekilde problem yaşıyorum. BT bağlanıyor ama 2.4 sıkıntı çıkarıyor. Gerçekten sapma sapan iş yapıyorlar. İşte bu yüzden güncelleme falan yapmayacaksın aslında.

Her PC kapandığında bu ses gitme oluyor. Açıldığı zaman yine çıkar tak yap düzeliyor. Güncelleme gelene kadar böyle idare edeceğiz mecbur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı