HS80 de kablosuz da böyle bir gecikme yaşamadım. Kablolu şekliyle zaten çok güzel bir kulaklık ama sağ sol ayrımını ve ses şiddetini bence beceremiyor.Hocam tam olarak yaşadığım soruna ve kulaklığı beğenmeme nedenime nokta atışı yapmışsınız, dedikleriniz çok doğru.
Ben de premium seviye kullanmadım hocamEvet kutu içeriğinde dönüştürücü aparat mevcut geldi. Ve Ek olarak type c şarj kablosu ve sticker falan göndermişler.
Diğer modelleri bilmiyorum artist7 ile Nova 5 neredeyse aynı sanırım belki artist 7 bir tık daha kalitelidir bilemiyorum ama hem eski nesil hemde mikrofon olarak Nova 5 daha iyiymiş haberiniz olsun..
Mikrofon kısmında daha hiç sorun yaşamadım. Ergonomik açıdan mükemmel koyduğum şekli alıyor öyle yıpranma sarkma vs daha olmadı. Gizlenmesi falan da çok iyi sorunsuz bir deneyim şuanlık. Yani ucuz kalitesiz hissettirecek hiç birsey de yok bu kulaklıkta...
Daha yeni aldım farklı kafa bantları deneme fırsatım olmadı ama şuanlik bu benim için yeterli duruyor.. Ve evet esnek bir yapıya sahip.
Vallahi yalan söyleyemem benim kulaklar o kadar hassas değil. Daha önce hiç premium seviyede kaliteli kulakliklarda kullanmadım.
Sıradan bir kullanıcı olarak hiç gecikme falan hissetmedim.