SteelSeries Arctis Nova 5 vs Corsair HS80

Hocam tam olarak yaşadığım soruna ve kulaklığı beğenmeme nedenime nokta atışı yapmışsınız, dedikleriniz çok doğru.
HS80 de kablosuz da böyle bir gecikme yaşamadım. Kablolu şekliyle zaten çok güzel bir kulaklık ama sağ sol ayrımını ve ses şiddetini bence beceremiyor.

Evet kutu içeriğinde dönüştürücü aparat mevcut geldi. Ve Ek olarak type c şarj kablosu ve sticker falan göndermişler.

Diğer modelleri bilmiyorum artist7 ile Nova 5 neredeyse aynı sanırım belki artist 7 bir tık daha kalitelidir bilemiyorum ama hem eski nesil hemde mikrofon olarak Nova 5 daha iyiymiş haberiniz olsun..

Mikrofon kısmında daha hiç sorun yaşamadım. Ergonomik açıdan mükemmel koyduğum şekli alıyor öyle yıpranma sarkma vs daha olmadı. Gizlenmesi falan da çok iyi sorunsuz bir deneyim şuanlık. Yani ucuz kalitesiz hissettirecek hiç birsey de yok bu kulaklıkta...

Daha yeni aldım farklı kafa bantları deneme fırsatım olmadı ama şuanlik bu benim için yeterli duruyor.. Ve evet esnek bir yapıya sahip.

Vallahi yalan söyleyemem benim kulaklar o kadar hassas değil. Daha önce hiç premium seviyede kaliteli kulakliklarda kullanmadım.

Sıradan bir kullanıcı olarak hiç gecikme falan hissetmedim.
Ben de premium seviye kullanmadım hocam :D. Kablolu kulaklık kullanıyordum 4 senedir, ondan bu yazdığım kulaklıklara geçince Nova 5 de firmware güncellemeyi yapmayınca gecikmesi çok vardı. Güncelledikten sonra büyük ihtimalle psikolojik (1ms diye okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum) 5-10 ms arası bir gecikme var gibiydi. Kesinlikle gecikme azalmıştı ama ucundan da olsa hissediliyordu.

Evet kutu içeriğinde dönüştürücü aparat mevcut geldi. Ve ek olarak Type-C şarj kablosu ve sticker falan göndermişler.

Diğer modelleri bilmiyorum artist7 ile Nova 5 neredeyse aynı sanırım belki artist 7 bir tık daha kalitelidir bilemiyorum ama hem eski nesil hem de mikrofon olarak Nova 5 daha iyiymiş haberiniz olsun.

Mikrofon kısmında daha hiç sorun yaşamadım. Ergonomik açıdan mükemmel koyduğum şekli alıyor öyle yıpranma sarkma vs daha olmadı. Gizlenmesi falan da çok iyi sorunsuz bir deneyim şu anlık. Yani ucuz kalitesiz hissettirecek hiçbir şey de yok bu kulaklıkta...

Daha yeni aldım farklı kafa bantları deneme fırsatım olmadı ama şu anlık bu benim için yeterli duruyor. Ve evet esnek bir yapıya sahip.

Vallahi yalan söyleyemem benim kulaklar o kadar hassas değil. Daha önce hiç premium seviyede kaliteli kulakliklarda kullanmadım.

Sıradan bir kullanıcı olarak hiç gecikme falan hissetmedim.

İnşallah kısa süre içerisinde bende alacağım. Beyaz tercih ettiğinize pişman oldunuz mu? Kafada durmasından dolayı zamanla iz falan leke oluştu mu?

İnşallah kısa süre içerisinde bende alacağım. Beyaz tercih ettiğinize pişman oldunuz mu? Kafada durmasından dolayı zamanla iz falan leke oluştu mu?

Şu anlık bir şikayetim yok. Zaten alalı 10 gün oldu olmadı...

Kulak pedleri biraz kolay kirlenir gibi hissediyorum. Ama onu da yıkarız diye tahmin ediyorum...

Hâlâ memnun musunuz hocam?

Evet. Her gün düzenli 4 saat civarı kullanıyorum. Haftada 1 kez şarj etmem yetiyor. Performans açısından deneyim olarak her şey 10/10..

Ama dediğim gibi kulak pedleri yavaştan kir tutmaya başladı. Bu yüzden beyaz almamayı düşünebilirsiniz, yakında yıkayacağım kirleri giderse sorun yok. Gitmezse yeni siyah pedlerden alırım.

Evet. Her gün düzenli 4 saat civarı kullanıyorum. Haftada 1 kez şarj etmem yetiyor. Performans açısından deneyim olarak her şey 10/10..

Ama dediğim gibi kulak pedleri yavaştan kir tutmaya başladı. Bu yüzden beyaz almamayı düşünebilirsiniz, yakında yıkayacağım kirleri giderse sorun yok. Gitmezse yeni siyah pedlerden alırım.
Bende de beyaz var hocam, canımı sıkan tek konu kafam büyük olduğu için sanırım kulaklığın kafamın şeklini alması :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı