SteelSeries Arctis Nova 5 vs Logitech G733

admrc61

Megapat
Makaleler
3
Selam arkadaşlar,

Yaklaşık 7 bin TL civarı bütçem var. Genel olarak uzun süre PC oyun ve film kullanımları için kulaklık araştırıyorum. Genelde film, müzik ve daha çok arkadaşlarla multiplayer oyunlar oynuyorum. Nova5 ve G733 arasında kaldım. Benim için kulakta ve kafamda ağrı yapmaması, deri olmayan pad, mikrofon ve ses kalitesi önemli. Hangi kulaklık daha ideal olur veya farklı öneriniz var mıdır?

Selam arkadaşlar,

Yaklaşık 7 bin TL civarı bütçem var. Genel olarak uzun süre PC oyun ve film kullanımları için kulaklık araştırıyorum. Genelde film, müzik ve daha çok arkadaşlarla multiplayer oyunlar oynuyorum. Nova5 ve G733 arasında kaldım. Benim için kulakta ve kafamda ağrı yapmaması, deri olmayan pad, mikrofon ve ses kalitesi önemli. Hangi kulaklık daha ideal olur veya farklı öneriniz var mıdır?
Nova 5 çok şık duruyor kendim Razer BlackShark V2 kullanıyorum çok memnunum, Şuan v3 modeli var oda çok iyi e-sporcuların isteklerine ve geri dönüşlerine özel olarak geliştirilmiş bir kulaklık onuda aşşağıya bırakıyorum. Ben şuan kulaklık alacak olsam ya Razer alırdım yada SteelSeries Nova 5, Logitech G733 çok dandik kulaklık hissiyatı veriyor bence.

Razer BlackShark V3x

Bir şey soracağım. Nefes aldığımda ya da klavyeye bastığımda falan sesi tekrar kulaklıktan duyuyorum. Nasıl kapatacağım bu ayarı?
SteelSeries GG'de Microphone sekmesi var Sidetone bölümü olması lazım onun Sidetone Volume ayarını sıfıra indirince sorun gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı