SteelSeries Arctis Nova 7 Ses Kasılmıyor

Hocam ben de hortlatıyorum konuyu ama benim de ses kasarken sesin üst kattan veya alt kattan olduğunu algılayamıyorum. Rainbow Six: Siege oynuyorum sağ veya sol olayında sıfır problem harika kasıyor sesi ama üst alt konusunda bir şey fark ettirmiyor. Bir fikriniz var mıdır?

Konuyu hortlatıyorum fakat sorunu çözebildiniz mi?

Evet, adamların üst katta mı alt katta mı olduğunu anlayamıyorum.

Kankam o durumu hallettim. Hallettim dediğim şöyle, oyun zaten sesi sana alt veya üst olarak vermiyor yön olarak veriyor. Sesin çıkardığı tokluğa ve ses tonuna göre anlaşılıyor alt veya üst olduğu. Haziran ayında çıkacak olan Siege X':de seslerin değiştirilip iyileştirildiği söylendi belki bu durumu değiştirirler.

Kankam o durumu hallettim. Hallettim dediğim şöyle, oyun zaten sesi sana alt veya üst olarak vermiyor yön olarak veriyor. Sesin çıkardığı tokluğa ve ses tonuna göre anlaşılıyor alt veya üst olduğu. Haziran ayında çıkacak olan Siege X':de seslerin değiştirilip iyileştirildiği söylendi belki bu durumu değiştirirler.

Tamamdır, teşekkürler.

Selamlar iyi geceler konuyu tekrardan hortlatıyorum. kusura bakmayın.

Valorant'ta 360 derece ses kasamıyorum. Ne yaptıysam olmadı. 7.1 açtım kapadım. Valorant içi mono - stereo denedim. Sonar ile ayarlarını yaptım ama malesef.

Ses kasmanın mantığına mı aykırı bilmiyorum adam sağımdaysa iki kulaklıktanda aynı ses geliyor. 360 derece net olarak ses alamıyorum malesef. Konuyla alakalı tecrübesi olan var mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı