Vallahi bilgim yok hocam, zaten benim kulaklık sıcaktan dışarıda durduk yere eridi. Attım bir kenara kullanılır durumda değil. Eskisi kadar oyun oynadığım için de kulak içine geçtim.
Nasıl oldu hocam, güneş altında falan mı unuttun ?
Vallahi bilgim yok hocam, zaten benim kulaklık sıcaktan dışarıda durduk yere eridi. Attım bir kenara kullanılır durumda değil. Eskisi kadar oyun oynadığım için de kulak içine geçtim.
Hocam ben de hortlatıyorum konuyu ama benim de ses kasarken sesin üst kattan veya alt kattan olduğunu algılayamıyorum. Rainbow Six: Siege oynuyorum sağ veya sol olayında sıfır problem harika kasıyor sesi ama üst alt konusunda bir şey fark ettirmiyor. Bir fikriniz var mıdır?
Konuyu hortlatıyorum fakat sorunu çözebildiniz mi?
Rainbow Six: Siege kısmındaki sorunu mu?
Evet, adamların üst katta mı alt katta mı olduğunu anlayamıyorum.
Kankam o durumu hallettim. Hallettim dediğim şöyle, oyun zaten sesi sana alt veya üst olarak vermiyor yön olarak veriyor. Sesin çıkardığı tokluğa ve ses tonuna göre anlaşılıyor alt veya üst olduğu. Haziran ayında çıkacak olan Siege X':de seslerin değiştirilip iyileştirildiği söylendi belki bu durumu değiştirirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.