Steelseries Arctis Nova 7 Wireless alınır mı?

• Konuyu başlatan Wlixe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 74
Bütçe
7.000 TL civarı

Wlixe

Megapat
Sosyal Tayfı
Hepinize selamlar, 2.5 yıldır kullanmış olduğum Corsair Void Elite kulaklığın yaklaşık 6 ay önce kafa bandının ortadan ikiye ayrılması ve kulaklık pedlerinin inanılmaz derecede eskiyip dökülmesi; kulaklıktan ayrılması nedeniyle yeni bir kulaklık alacağım.
Kulaklık genel olarak hikaye oyunlarında ve rekabetçi oyunlarda kullanılacak. Önceliğim iyi, kaliteli bir ses deneyimi; konfor ve sağlamlık. Bundan önce kullandığım Corsair HS35 ve şu anda kullandığım Corsair Void Elite kulaklıkların ikisinin de kafa bandının kırılıp ortadan ikiye ayrılması nedeniyle markaya olan güvenim neredeyse kalmadı, bu yüzden Corsair düşünmüyorum.
Biraz araştırdım ve Steelseries Arctis Nova 7 Wireless aklıma yattı. Sizlere de bir sorayım dedim, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşım kullanıyor rahatlık, pil, ses tarafında memnun ama mikrofonda pek memnun olmadığını söylemişti. Mikrofonunun pek iyi olmadığını dile getiriyordu.

Harici mikrofonun varsa alınır, yoksa Nova 5 alınabilir.
Bir arkadaşım kullanıyor rahatlık, pil, ses tarafında memnun ama mikrofonda pek memnun olmadığını söylemişti. Mikrofonunun pek iyi olmadığını dile getiriyordu.
Harici mikrofonum yok. Nova 7 sağlamlık, konfor ve ses kalitesi açısından Nova 5'ten daha iyiymiş diye duydum. Bir tek pil ömrü ve mikrofon kalitesi konusunda Nova 5'ten gerideymiş sanırım.
Mikrofon konusunda çok büyük beklentilerim yok. Technopat'ın inceleme videosundaki ses kaydı pek rahatsız etmedi ancak belirgin bir dip ses gerçekten var.
Birkaç yerde kronik sorunu olduğunu duydum kesin olmasa da. Onun dışı fiyatının en iyi kulaklıklarından. Rakibi ASUS ROG peltayı da tercih edebilirsin.
ROG Pelta daha çok rekabetçi oyun ağırlıklı bir kulaklıkmış sanırım. Konfor konusunda Nova 7 daha iyi diye okumuştum.

Nova 7 ile Nova 5, ikisi de cok konforlu ama Nova 7 Nova 5'e gore biraz daha buyuk. Kafam kucuk degil ama Nova 7, 5'e gore kulagimda daha fazla alan kaplamisti.
Malzeme kalitesi ve dayanıklılık da benim için önemli. Son kullandığım 2 kulaklığı da (Corsair HS35 ve Corsair Void Elite) kafa bantları kırılıp ortadan ikiye ayrıldıkları için değiştirmek zorunda kaldım. Bunda da böyle bir şey yaşamak istemiyorum. Maksat ömürlük olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı