SteelSeries Arctis nova Pro alınır mı?

Kablosuz modeli fazla pahalı geldi 2 katı kadar daha pahalı idi bende kablosuz modelini yani SteelSeries nova Pro satın aldım memnunum. Kablosuza 2 kat veresim gelmedi 1-2K oynasa alacaktım anacak 2 kat fiyat vermedim.
Bende fiyat yüzünden çok kararsızım. Kablosuz almazsam içimde kalacağını biliyorum çünkü pc başından kalkıp en azından bi yatağa bile gidemiyorsun takılı şekilde. O yüzden sanırım kablosuzunu alacağım galiba ama kazıklanmış gibi hissettirecek.
 
Benim Bluetooth kulaklığım var yataktan oynarken ona geçiyorum ondan dolayı o sıkıntım yok.
Bluetooth kulaklık bende de var ancak pcyi tvye bağlayıp konsol niyetine kullanmak isteyince o kadar para verip aldığım kulaklığı kullanmak yerine ses kalitesi ortalama olan Bluetooth kulaklığı kullanmak zorunda kalmak vs. can sıkar. Bu arada yatağa geçme mevzusu müzik açık kalır takılırsın anlamında demiştim. Wireless modelini alacağım nasıl olsa çok çok uzun bi süre kullanırım başına bir şey gelmediği sürece.
 
Bluetooth kulaklık bende de var ancak PC'yi TV'ye bağlayıp konsol niyetine kullanmak isteyince o kadar para verip aldığım kulaklığı kullanmak yerine ses kalitesi ortalama olan Bluetooth kulaklığı kullanmak zorunda kalmak vs. can sıkar. Bu arada yatağa geçme mevzusu müzik açık kalır takılırsın anlamında demiştim. Wireless modelini alacağım nasıl olsa çok çok uzun bir süre kullanırım başına bir şey gelmediği sürece.

Alınabilir, kulaklık çok rahat gerçekten süngeri o kadar yumuşak ki dokununca hemen içine gömülüyor. Ses kalitesi mükemmel sonarla güzel gidiyor 96kHz 24 bitte birde.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı