Merhaba dostlar. 1 senelik Nova 5 serüvenimden sonra tekrardan kablolu kulaklığa geçtim ve tercihim Nova Pro'dan yana oldu. İlk deneyimlerimi paylaşmak istedim sizlerle. Kulaklığı 9000TL'ye Trendyol'dan aldım. Vatan Bilgisayar'da 7000 TL'ye mevcuttu ancak tehşirdi.
Kutu içeriği:
-Arctis Nova Pro.
-Taşıma çantası.
-Gamedac gen 2.
-Bir tarafı DAC'a bir tarafı kulaklığa uygun 3.5 mm jak kablosu.
-2 tane Type-C kablo.
-1 tane pop filtre.
Hissiyat:
Sert plastik ve metal karışık kullanılmış. Sol ve sağ kapaklar değiştirilebiliyor yurt dışında modifiye seçenekleri mevcut aynı şekilde kafa bandı da öyle.
Deri pedler ise gayet güzel ancak kesin bir şekilde eninde sonunda aşınacaktır.
Kurulum:
Xbox versiyonu olması fark etmeden 2. USB girişinden PC'ye önce DAC'ı bağlıyorsunuz. Kulaklığıda 3.5mm ile DAC'a takıyorsunuz.
(Önemli bilgi: En ufak bir oturmamazlık olursa kulaklık fazlaca sorun çıkarıyor bizzat yaşadım.)
Gamedac gen 2:
OLED ekran gayet güzel. İlk başta güzel bir karşılama ile nimetlerini tanıtıyor. DAC'taki knob kulaklığın tüm sesini ayarlarken klavyenizde knob varsa istediğiniz sesi alçaltıp yükseltebiliyorsunuz sonar GG sayesinde.
Arctis Nova Pro:
Ses kalitesi muazzam. Gain seçeneğini yüksekte kullanmak imkansız. Ses acayip yükseliyor. Gayet rahat ayrıca. Kafa ayarı var. Üstüne kafa bandınında ayarı var. Sonar GG ile her bir oyuna tek tek ayar yapılabiliyor, EQ ayarlama seçenekleri inanılmaz fazla.
Mikrofon:
Kesinlikle kablosuz versiyonuna göre mükemmel bir mikrofonu var. Ses gayet net.
Eksiler:
Kutu içeriğinden yedek ped çıkmıyor. 9000 TL verip de çıkmaması bana göre eksi.
Kutu içeriği:
-Arctis Nova Pro.
-Taşıma çantası.
-Gamedac gen 2.
-Bir tarafı DAC'a bir tarafı kulaklığa uygun 3.5 mm jak kablosu.
-2 tane Type-C kablo.
-1 tane pop filtre.
Hissiyat:
Sert plastik ve metal karışık kullanılmış. Sol ve sağ kapaklar değiştirilebiliyor yurt dışında modifiye seçenekleri mevcut aynı şekilde kafa bandı da öyle.
Deri pedler ise gayet güzel ancak kesin bir şekilde eninde sonunda aşınacaktır.
Kurulum:
Xbox versiyonu olması fark etmeden 2. USB girişinden PC'ye önce DAC'ı bağlıyorsunuz. Kulaklığıda 3.5mm ile DAC'a takıyorsunuz.
(Önemli bilgi: En ufak bir oturmamazlık olursa kulaklık fazlaca sorun çıkarıyor bizzat yaşadım.)
Gamedac gen 2:
OLED ekran gayet güzel. İlk başta güzel bir karşılama ile nimetlerini tanıtıyor. DAC'taki knob kulaklığın tüm sesini ayarlarken klavyenizde knob varsa istediğiniz sesi alçaltıp yükseltebiliyorsunuz sonar GG sayesinde.
Arctis Nova Pro:
Ses kalitesi muazzam. Gain seçeneğini yüksekte kullanmak imkansız. Ses acayip yükseliyor. Gayet rahat ayrıca. Kafa ayarı var. Üstüne kafa bandınında ayarı var. Sonar GG ile her bir oyuna tek tek ayar yapılabiliyor, EQ ayarlama seçenekleri inanılmaz fazla.
Mikrofon:
Kesinlikle kablosuz versiyonuna göre mükemmel bir mikrofonu var. Ses gayet net.
Eksiler:
Kutu içeriğinden yedek ped çıkmıyor. 9000 TL verip de çıkmaması bana göre eksi.
Son düzenleyen: Moderatör: