Vallahi ben de arıyorum, Valorant oynarken o kadar karışık geliyor ki sesler hani adamların yerini anlayamıyorum üstelik Valorant'a özel ekolayzır ayarı bile var uygulama içi ona rağmen bu şekilde. İade edip etmemek arasında kaldım. Çok hafif ve rahat bir kulaklık.
Buldunuz mu?Ürünün rahat olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası hocam, kafam küçük olmasına rağmen kulaklık kısımlarında içerdeki parça kulaklarımı deliyor resmen. Kalın ped almak şart, derisi de aşırı terletiyor kışın bile böyleysek yazın düşünemiyorum. Sonar içerisindeki hazır ekolayzırları deneme bile, o Valorant ya da diğer oyunlar için olanları vs. hepsi çöpten ibaret. Kulaklığın tam performansını dolu dolu hissedecek ekolayzır şart. Ekolayzırdan anlamadığım için de gram zevk alamıyorum kulaklıktan. Dolby Atmos, Dolby Access, DTS vs. kullanmama rağmen beni tatmin etmiyor pek. İstersen bir onları dene.
Deeplink by SteelSeries şunu bi dener misin sonar üzerinden nasıl olacak valodaVallahi ben de arıyorum, Valorant oynarken o kadar karışık geliyor ki sesler hani adamların yerini anlayamıyorum üstelik Valorant'a özel ekolayzır ayarı bile var uygulama içi ona rağmen bu şekilde. İade edip etmemek arasında kaldım. Çok hafif ve rahat bir kulaklık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.