SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless vs Nova Pro Wireless X

Yüksel Baturay

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun süredir almak istediğim kulaklık Amazon'da indirime girdi. Ben de hemen satın aldım fakat bu kulaklık Xbox için özel yapılmış. Tabii ki bilgisayarda da kullanılıyor ama acaba normal olan X modeline göre daha mı iyi ses kalitesine sahip? Bilen varsa bir beni aydınlatabilir mi? (Sadece bilgisayarda kullanacağım tek önemli olan ses kalitesi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef foruma uzun süre sonra girdim mesajları ancak görebiliyorum.
1 Yıldan uzun süredir kullanıyorum. Bu konuyu açtığım gün sipariş vermiştim.Çok memnunum ses kalitesi muazzam birde steelseriesin uygulaması bulunuyor.Buradan kendinize özel ayar yapabiliyorsunuz mesela ben müzik dinlerken bass gibi özellikleri arttırdığım bi modu kullanıyorum. Oyun oynarken yine farklı ayarlar bunları dilerseniz youtubeden oynamak istediğiniz oyunu yazıp ona göre ayar önerilerine bakabilirsiniz.
Bir diğer güzel özelliği de şarjı hiç bitmiyor.Biri bittiği zaman yedek bataryayı takıyorum sürekli aktif kullanabiliyorum.
Sevmediğim ama kişisel sorunum da şu;
Ben zayıf bir bireyim kulaklığı en küçük ayarda kafama takıyorum ama yine de tam oturmadığını hissediyorum. Bazen elimle alttan destek verip ortalıyorum ses daha da harika oluyor. Birde dışarda kullanamayacak kadar kaba ve büyük duruyor.

Hocam bende kablolusunu almayı düşünüyorum artıları eksileri neler?
Kablosuzu hiç araştırmadım maalesef ama sadece kablo farkı varsa yukarıda yazdığım gibi muazzam bir kulaklık tercih edebilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı