SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless vs SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

Çok fark var aralarında
Yaklaşık 6k

İnternette yorumlar gördüm x versiyonunda ses kanalları/bit olarak vs daha düşük oluyor, xbox versiyonunda aynı anda 2 cihaz bağlantısı olmuyor vs ama doğru mu bilmiyorum.

İnternette yorumlar gördüm X versiyonunda ses kanalları/bit olarak vs daha düşük oluyor, Xbox versiyonunda aynı anda 2 cihaz bağlantısı olmuyor vs ama doğru mu bilmiyorum.

Hayır iki model de aynı anda iki cihaza bağlanıyor. Bir Bluetooth diğeri de 2.4G üzerinden. Nerede 6K fark var?

Amazon satıcılı olan X serisi 6k civarına geliyor bana indirimlerle. PC ve Xbox 16 bit çalışıyor değil mi? Sanırım sadece PS versiyonu 24 bit çalışıyormuş.

Amazon satıcılı olan X serisi 6k civarına geliyor bana indirimlerle. PC ve Xbox 16 bit çalışıyor değil mi? Sanırım sadece PS versiyonu 24 bit çalışıyormuş.
Kulaklık alırken bit bakacağın en son şey olmalı önem arz etmiyor. Evet X alabilirsin. Hayır hepsi aynı değerde çalışıyor.

Kulaklık alırken bit bakacağın en son şey olmalı önem arz etmiyor. Evet X alabilirsin. Hayır hepsi aynı değerde çalışıyor.
Bu fiyatı görünce tercih edilebilir oldu şuan bilgin varsa bundan önce almayı düşündüğüm 3lü şu şekildeydi;

Truthear Zero Blue 2 / Quadcast 2 S / Dac

Sence hangi seçenek daha mantıklı olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı