SteelSeries Arctis Prime vs HyperX Cloud II

Bütçe
2000

centrumboss

Hectopat
İkisi de şu an aynı fiyata satılıyor. Genel kullanım için hangisi daha iyi ?
Bu videoda arctis prime anlatılıyor ve 2 yıl önce 1400₺'imiş. Şimdi 1659₺ bedava değil mi bu kulaklık için ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O sırada sabahdan akşama kadar Cloud 2 ile oyun oynayan ben. Kullanmasam inanacağım :D.
Bana ağır gelmişti hocam. Öncesinde void elite - Blackshark V2X kullandım. Şuan Arctis nova pro wireless kullanıyorum. Hiçbir kulaklık beni HyperX kadar yormamıştı.

Ayrıca bu sizle alakalı değil. Zaten HyperX'in çoğu yorumlarına bakarsanız kaliteli olduğu fakat kafa yorduğundan birçok insan şikayet etmiş.

Bana ağır gelmişti hocam. Öncesinde Void Elite - BlackShark v2X kullandım. Şu an Arctis Nova Pro Wireless kullanıyorum. Hiçbir kulaklık beni HyperX kadar yormamıştı.

Ayrıca bu sizle alakalı değil. Zaten HyperX'in çoğu yorumlarına bakarsanız kaliteli olduğu fakat kafa yorduğundan birçok insan şikayet etmiş.

Void Elite ve Artics Pro hakkında yorum yapamam kullanmadığımdan, ama v2X i bende denedim bence rahatlık konusunda Cloud 2 daha önde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı