SteelSeries Arctis Pro + GAMEDAC HI-RES EQ Ayarı

hingoo

Centipat
Herkese merhaba,

Kulaklığı yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Fakat ses ile ilgili problem yaşıyorum. Genellikle PUBG oynuyorum fakat ses kasamıyorum. Abimin 150 TL'lik Rampage kulaklığı bile bundan daha iyi bir performans veriyor.

Acaba eq ayarlarında bir yanlışlık mı yapıyorum? Bu kulaklığı bilen kullanan birisi bana yardım edebilir mi?

Ayarlarımın ekran görüntüsü ekledim.

SteelSeries Arctis Pro.png

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkür ederim.
Arkadaşlar yardım bekliyorum..

Son düzenleme:
yardım bendede arctis pro var bende aynı sorunu yaşıyorum eq ayarları hiç biryerde bulamadım adam akıllı kendi siteleri dahi siz kendiniz daha iyi bilirsizni ayarları diyip gönderiyor

Bu şekilde yapılan ayar tüm sesleri öldürür. Önce hepsini 0 yani orta düzeye getirin. Öyle kullanın.

Ardından bir şekilde müzik olur farklı dosya olur açın ve frekansları takip edin. Diyelim 10K yazan yer tepeye vuruyor, o zaman 10K yazan yeri kısıp 0 noktasına getireceksiniz.

Tüm sesler için böyle yapacaksınız. Kimini kısıp, kimini açmak işe yaramaz. Tek, tek analiz edip uğraşmak lazım.

Ayarı yaparken 1 kere 1 şey için yapın ve kaydedin. CS ile PUBG aynı olamaz. Ses rastgele ayarlar ile yapılmaz. Ses tıpkı takım tutmak gibidir. Kişiden kişiye milyon kere fark eder.

Bu şekilde yapılan ayar tüm sesleri öldürür. Önce hepsini 0 yani orta düzeye getirin. Öyle kullanın.

Ardından bir şekilde müzik olur farklı dosya olur açın ve frekansları takip edin. Diyelim 10K yazan yer tepeye vuruyor, o zaman 10K yazan yeri kısıp 0 noktasına getireceksiniz.

Tüm sesler için böyle yapacaksınız. Kimini kısıp, kimini açmak işe yaramaz. Tek, tek analiz edip uğraşmak lazım.

Ayarı yaparken 1 kere 1 şey için yapın ve kaydedin. CS ile PUBG aynı olamaz. Ses rastgele ayarlar ile yapılmaz. Ses tıpkı takım tutmak gibidir. Kişiden kişiye milyon kere fark eder.

Hocam sen yetkili birine benziyosun, bu arkadaşların son aktivite tarihleri baya eski, muhtemelen sosyali de bırakmışlardır. Son açtığım konuya bakar mısın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı