Genel ağırlık oyun odaklı ama çoğu zaman müzik de dinliyorum. 90 derece dönebilir olması önemli benim için ama güzel bir kulaklık bulabilirsek bu isteğimi 2'nci plana atabilirim. Genelde FPS oyunları oynuyorum ama genel bir kullanıcıyım. Çoğu zaman müzik dinliyorum ve hikayeli oyunlar da oynuyorum.Yayın yapacağım için başarılı bir mikrofon ve ses kalitesi istiyorum. Bütçem 1800'e kadar çıktı bu durumda. Audiphile kulaklık bile almayı düşünmüştüm.Amaç oyun mu yoksa müzik dinlemek mi? Çoğu kulaklık iki konuda aynı anda başarılı değil ne yazık ki.
Önerileriniz nedir?Amaç oyun mu yoksa müzik dinlemek mi? Çoğu kulaklık iki konuda aynı anda başarılı değil ne yazık ki.
Kulaklık konusunda SennHeiser şaşmamanız gereken bir markadır. Game One Game Zero ya da GSP serisi düşünebilirsiniz. Cidden malzeme ve ses kalitesi çok iyi ürünler üretiyor. Tabi bu yüksek bütçeli kulaklıklar için böyle. Ben G Pro X aldıktan sonra keşke SennHeiser alsaydım diye çok hayıflandım.Arkadaşlar SteelSeries 1700 lira şu an. Sennheiser GameZero'yu indirimde 1200'e buldum. Sizce hangisi alınmalı? Mikrofonu kaliteli, basları yüksek, iyi ses kasılabilen, tasarımı güzel olan, genel bir kulaklık olsun istiyorum. Ses kartım ALC1200 teşekkür ederim.
Fikri olan yok mu arkadaşlar?
Çoğu zaman müzik dinliyorum diyorsunuz, Game Zero alın. Steelseries'ın artık neredeyse hiçbir ürünü kaliteli değil ve fiyatını hak etmiyor.
Tabii ses kartı da lazım biraz. Audiophile sınıfa çıkmanıza bence gerek yok.
SteelSeries eskiden güzel ürünler yapıyordu, fiyatına değecek ürünler. Şimdi hem fiyatları şişirilmiş ürünler yapıyor hem de kalitesiz, her ürünü böyle olmasa da genel anlamda böyle.
Kulaklık konusunda SennHeiser şaşmamanız gereken bir markadır. Game One Game Zero ya da GSP serisi düşünebilirsiniz. Cidden malzeme ve ses kalitesi çok iyi ürünler üretiyor. Tabi bu yüksek bütçeli kulaklıklar için böyle. Ben G Pro X aldıktan sonra keşke SennHeiser alsaydım diye çok hayıflandım.
Teşekkür ederim dostlar. Sennheiser GameZero ile Cloud Alpha S arasında kaldım. Tasarımsal farklılar var ve Alpha S'in kendine ait ses kartı var. GameZero için kaliteli bir ses kartına ihtiyaç var ve pahalı olduğunu düşünüyorum. Seçenekleri ikiye indirdim ama tasarım konusunda emin olamadım.Sanırım size söylemiştim bir kere daha söyleyeyim Arctis Pro güzel bir kulaklık olmasına rağmen kronik kırılma problemi var, tasarım hatası. Reddit gibi mecralarda kimin Arctis Pro'su daha hızlı kırılacak diye yarış yapıyorlar.
Google'a broken Arctis Pro yapıp görsellere bakarsanız bir sürü örnekle karşılaşabilirsiniz.
İlla ki Arctis Pro alacaksanız garanti süresince sorun yaşarsanız size yardımcı olacak yerlerden satın alın.
Türkiye'deki durumu nasıl bilmiyorum ama yurtdışındaki SteelSeries'in müşteri hizmetlerinden COVID süreci ile herkes şikayetçi. Bunu da eklemiş olayım.
İkisi de sizi üzmez. Yalnız söylediğim gibi ses konusunda SennHeiser, BeyerDynamic, Bose gibi markalar Adata gibi bir bellek üreticisinin önüne geçemeyeceği markalardır bence. Ben oyumu Zero'dan yana kullanırım. Ayrıca geniş ses sahnesi için Game One da düşünebilirsiniz. Sadece izolasyonu Zero kadar iyi olmaz ama seslerin yerleri daha net anlaşılır.Teşekkür ederim dostlar. Sennheiser GameZero ile Cloud Alpha S arasında kaldım. Tasarımsal farklılar var ve Alpha S'in kendine ait ses kartı var. GameZero için kaliteli bir ses kartına ihtiyaç var ve pahalı olduğunu düşünüyorum. Seçenekleri ikiye indirdim ama tasarım konusunda emin olamadım.
Game One'nin pedleri kadifemsi tarzda olduğu için düşünmüyorum pek. Game Zero'yu indirimde bulmuşken almak istiyorum ama tasarımı gerçekten hiç hoş gözükmüyor o yüzden pek kabullenemedim. Alpha S tasarımsal olarak güzel ama 90 derece dönmüyor. O bir problem benim için. Sennheiser için bir de ses kartı lazım ama ne almam gerektiğini bilmiyorum.İkisi de sizi üzmez. Yalnız söylediğim gibi ses konusunda SennHeiser, BeyerDynamic, Bose gibi markalar Adata gibi bir bellek üreticisinin önüne geçemeyeceği markalardır bence. Ben oyumu Zero'dan yana kullanırım. Ayrıca geniş ses sahnesi için Game One da düşünebilirsiniz. Sadece izolasyonu Zero kadar iyi olmaz ama seslerin yerleri daha net anlaşılır.
Tasarım mı ses mi? Önce bu soruyu sorun kendinize. Kafanızdayken görmediğiniz bir kulaklığın ne önemi var ki tasarım olarak. Şekil olarak kafanızı rahatsız etmez. Ayrıca GSP 500-600 vs. de bakabilirsiniz.Game One'nin pedleri kadifemsi tarzda olduğu için düşünmüyorum pek. Game Zero'yu indirimde bulmuşken almak istiyorum ama tasarımı gerçekten hiç hoş gözükmüyor o yüzden pek kabullenemedim. Alpha S tasarımsal olarak güzel ama 90 derece dönmüyor. O bir problem benim için. Sennheiser için bir de ses kartı lazım ama ne almam gerektiğini bilmiyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.