Steelseries Arctis Pro Wireless Alınır mı?

Calvary

Hectopat
Daha fazla  
Bu kulaklik Amazon.com'da 2200 TL geliyor. Sizce 1700 TL civarlarına iner mi? 5-6 ay içinde, veya bu paralara değer mi? Amacim ses kalitesi yuksek derece olmasi. Oyun performansi müziği göre daha alt seviye olabilir. Başka öneride alabilirim 1500 TL civarinda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi ikiliyi önerirsiniz hocam.
Ses kartı bu olabilir ancak ülkede çok bulunmadığından pahalı yani indirim filan bulursanız alın derim.
Creative Sound Blaster Z veya Sennheiser GSX. İkinci el olarak ucuza bulunabilir belki.
Kulaklık olarak müzik kulaklığı alınabilir yada gerçekten kaliteli stereo kulaklık alınabilir. Game One veya MH751 gibi. Müzik kulaklığı ise bu çok öneriliyor ancak baya üst seviye, BeyerDynamic DT 990 PRO.

Ses kartı bu olabilir ancak ülkede çok bulunmadığından pahalı yani indirim filan bulursanız alın derim.
Creative Sound Blaster Z veya Sennheiser GSX. İkinci el olarak ucuza bulunabilir belki.
Kulaklık olarak müzik kulaklığı alınabilir yada gerçekten kaliteli stereo kulaklık alınabilir. Game One veya MH751 gibi. Müzik kulaklığı ise bu çok öneriliyor ancak baya üst seviye, BeyerDynamic DT 990 PRO.
Önerin icin teşekkürler ancak yanlış bakmadiysam bunlarin hepsi kablolu model kablolu modelden kesinlikle vazgeçtim, bu yuzden artic 7 veya actis pro wireless bakiyorum.

Önerin icin teşekkürler ancak yanlış bakmadiysam bunlarin hepsi kablolu model kablolu modelden kesinlikle vazgeçtim, bu yuzden artic 7 veya actis pro wireless bakiyorum.
Alacağınız modeller olabilir. Alternatif modeller olarak Logitech markasında G935 veya Razer markasında Nari Ultimate olabilir ancak ne kadar iyidir onu bilemem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı