SteelSeries Arctis serisinden öneri

Önerdiğiniz steelseries Arctis Modelli

• Oy verenlerin toplamı
    45

yankikesgin

Hectopat
Yer
Uşak
Daha fazla  
Meslek
Ses dublörü
Ben 7, 1 oyuncu kulaklığı arıyorum, hem Bluetooth'lu, hem kablosuz hem kablolu oyuncu kulaklığı araştırıyorum. Yine de kablolu önerdiğiniz varsa Arctis serisinden belirtin lütfen. RGB'li veya RGB fark etmez,(SteelSeries Arctis modelleri gerçekten ergonomik ve güzel görünüyor), ancak Arctispro'ya güçüm yetmiyor keşke yetseydi. Önerdiğiniz kulaklık var mı ya da bu serilerden hangisini önerirsiniz, aralarındaki fark ne? Yarın alacagım tavsiyelerinize göre.

Ben 7, 1 oyuncu kulaklığı arıyorum, hem Bluetooth'lu, hem kablosuz hem kablolu oyuncu kulaklığı araştırıyorum. Yine de kablolu önerdiğiniz varsa Arctis serisinden belirtin lütfen. RGB'li veya RGB fark etmez,(SteelSeries Arctis modelleri gerçekten ergonomik ve güzel görünüyor), ancak Arctispro'ya güçüm yetmiyor keşke yetseydi. Önerdiğiniz kulaklık var mı ya da bu serilerden hangisini önerirsiniz, aralarındaki fark ne? Yarın alacagım tavsiyelerinize göre.

Bütçenizin yettiğini alın bence.

Kafamda Arctis 5 ile yazıyorum. Şimdiye kadar sağırmışım. Bluetooth'a boşa para vermeyin. 3'de 7.1 yok boşa para vermeyin. Kesinlikle 5.
Bass vs. harika. CS:GO gibi oyunlarda çok iyi ses kastırıyor. Müzik de baya başarılı.

Arctis 3' de 7.1 Windows Sonic ile oluyor. Ama ben kullanmıyorum ve CS GO vs. gayet net ses kasılıyor. Ergonomi olarak Steel Series üzmez diye düşünüyorum, saatlerce kafamda kalıyor baskı vs. rahatsız eden bir durum yok. Ben alırken Arctis 3 için sesi az diyorlardı, açıkçası kullananların ya kulaklarında sorun varmış ya da anakartın ses kartıyla alakalı bir sorun bilemeyeceğim. Bazı oyunlarda sesi kısıp oynuyorum, ses çok geliyor.

Kablosuz kulaklık alırken pilin ne kadar süre gittiğine ve pil değişimi olup olmamasına dikkat edin. Pil değişiminden kastım pil bitince yedek pile geçme durumu. Genelde bu tarz sorunlar insanların başına geliyor. Tavsiyem bunları da araştırmanız.

Arctis 5 kullanıyorum. Kulaklıktan memnunum ses kalitesi güzel, yazılımı kullanışlı, mikrofonu çok iyi, rahat. Eksi yanları ise kablosu biraz hassas. 1.5 sene oldu alalı ufak bir yerde soyulma var ve nadiren soldan ses ve mikrofon gidiyor fakat Chatmix'in bağlantı yerine dokununca hemen geri geliyor. Diğer eksi yani ise bassları kesinlikle zayıf keşke biraz daha güçlü basslara sahip olsaydı.

Edit: Şu Chatmix olayı gerçekten muhteşem kulaklığın en sevdiğim özelliği.

Öncelikle yorumlarınız ve tavsiyelerini belirten dostlarıma teşekkürler
Bence Arctis 3 Wireless alın. Bende normal versiyonunu kullanıyorum 1 yıldır memnunum. 1000 TL ama bütçeyi halledicem demişsiniz. Sorunsuz bir kulaklık kesinlikle öneririm. (Kablolu modelini kullanıyorum)

arctis' 3 ün windows sonic tarafından 7,1 verilmiş ama pek bi kalitesi yok bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı