Steelseries Artics 5 DTS:X 7.1 Sorunu

Berk Demirtaş

Hectopat
Daha fazla  
Dün steelseries arctis 5 aldım ve Rainbow Six Siege adlı oyunda denedim.

DTS:X 7.1'i açmadan sesleri G230 a göre daha iyi anladım fakat DTS:X 7.1 i açınca sesler biraz daha değişik gelmeye başladı. Sanki ayak sesleri yok oldu ekolu bir ses oluştu. Acaba bilgisayar mı desteklemiyor diye baktım fakat MSI Mortar Artic B250M var 7.1 destekliyor. Bunun sebebini bilen var mıdır yoksa ben mi 7.1'e yabancıyım?

Ve DTS:X 7.1'i açmazsak 2.1 ses mi alırız ?

Şimdiden teşekkürler.

2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı konudan sıkayetcıyım.7.1 acık olmadan daha ıyı seslerı algılıyorum aslında tam tersı olması lazımdı.Bende de msı laptop var benden kaynaklandıgını sanmıyorum.Yabancı sıtelerde bıraz arastırdım.7.1 kapalı ıken farklı equalizer ayarları ıle yapıyorlar deneyıp bulmak gerekıyor.

Bende aynı konudan sıkayetcıyım.7.1 acık olmadan daha ıyı seslerı algılıyorum aslında tam tersı olması lazımdı.Bende de msı laptop var benden kaynaklandıgını sanmıyorum.Yabancı sıtelerde bıraz arastırdım.7.1 kapalı ıken farklı equalizer ayarları ıle yapıyorlar deneyıp bulmak gerekıyor.
Dün steelseries arctis 5 aldım ve Rainbow Six Siege adlı oyunda denedim.

DTS:X 7.1'i açmadan sesleri G230 a göre daha iyi anladım fakat DTS:X 7.1 i açınca sesler biraz daha değişik gelmeye başladı. Sanki ayak sesleri yok oldu ekolu bir ses oluştu. Acaba bilgisayar mı desteklemiyor diye baktım fakat MSI Mortar Artic B250M var 7.1 destekliyor. Bunun sebebini bilen var mıdır yoksa ben mi 7.1'e yabancıyım?

Ve DTS:X 7.1'i açmazsak 2.1 ses mi alırız ?

Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 261518

Hocam sorunu halledebildiniz mi?

Rainbow six siege adlı oyunda adamların ayak seslerini daha iyi duyman için bir ayar var adı nigth galiba, onu seç.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı