İnceleme SteelSeries Artics 7+

Peki, siz Nova 7 mi, Arctis 9 mu tavsiye edersiniz? Nova 7 daha iyiymiş sanırım ama o zaman neden 9 daha pahalı?

Ben olsam 9 alırdım. Nova serisinden 1 modelini denemiştimde biraz küçüktü, sanırım kafa yapısı küçük olanlar için uygun. Benim kafam öyle çok büyük değil, ama bana küçük geldi.

Ben olsam 9 alırdım. Nova serisinden 1 modelini denemiştimde biraz küçüktü, sanırım kafa yapısı küçük olanlar için uygun. Benim kafam öyle çok büyük değil, ama bana küçük geldi.
Hocam, ses kalitesi olarak kullandıysanız sizce hangisi daha iyi? Kafa yapımın ikisine de uyabileceğini düşünüyorum şahsen.

Hocam, ses kalitesi olarak kullandıysanız sizce hangisi daha iyi? Kafa yapımın ikisine de uyabileceğini düşünüyorum şahsen.

Hocam ses kalitesinden memnunum, ama. Bazı yerlerde garip geliyor ses basslar garip oda EQ ayarlarını yapmadığımda anlamıyorum, o ayarları arkadaşım gelince yapacak düzelir diye düşünüyorum. Tasarım olarak ve Bluetooth özelliği bence güzel şart değil, ama iyi. 1200 TL'lik fark tek Bluetooth değildir illaki daha fark vardır 9 daha iyi olur.

Bilmiyorum hocam. Denilenlere göre Nova 7 daha yeni bir modelmiş ve daha iyiymiş fakat olanın daha ucuz olması biraz kafamı karıştırdı.

7+ modelini kulak çevreme yaptığı basınç ve padlerin küçüklüğü sebebiyle iade ettim ve yerine Nova 7 aldım. Aksine Nova 7, 7+'a göre daha geniş bir model, o sıkıştırma mevzusu Nova 7'de yok. Padlerin boyutları ise bana ikisinde de aynı gibi geldi, bir fark gözlemlemedim. Nova'nın ses kalitesi ise -özellikle bassları- bariz şekilde 7+'a göre daha iyi. Her şeyiyle çok beğenmeme karşın padleri sebebiyle Nova'yı da iade edeceğim. Özellikle Razer gibi büyük kulaklıkları uzun süre kullanıp da geçiyorsanız aynı konforu kolay kolay yakalayamıyorsunuz.

Ben çok kulaklık denedim bana en rahatı bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…