İnceleme SteelSeries Arctis Nova 7 incelemesi

Selamlar, bu kulaklığı daha yeni satın aldım direk incelemesini yazmak istedim. İleride bir sorun yaşarsam burada güncelleyeceğim (pek yaşamayacağım gibi duruyor).
Sesi az diyenler bence yanlış düşünüyor. Kesinlikle sesi birçok kulaklığa göre yüksek ve oyun için kesinlikle çok iyi seviyede. Bir e-sporcu olarak bu kulaklığın gerçekten yeterli hatta Valorant, R6, CS gibi oyunlar için çok iyi olacağını düşünüyorum. Bu sesin bir tık üst seviyesini düşünemiyorum. Sonar yazılımı kurmadan mı denediler anlamıyorum ama öyle bir ses düşüklüğü mevcut değil. Onlar Nova7 incelemiş fakat Nova7P'nin onlardan farklı olacağını düşünmüyorum. Hatta şöyle söyleyeyim sonar yazılımı kurmadan bile son ses sağır edici seviyede oluyor.

Kısa özet; kulaklığın ses seviyesi düşük, ses kalitesi düşük cart curt yorumlarına aldanmamanızı öneririm. Sanırım kulaklığın kutusunu açıp hiç test etmeden geri koyup kapatmışlar. Ses seviyesi gerçekten sağır edici seviyede, sonar yazılımı kurmadan bile sağır edici seviyede. G733'ten bu kulaklığa geçtim daha öncesinde Cloud2'yi 2 sene kullandım. Ses seviyesi onunla neredeyse aynı, eski Cloud 2'den bahsediyorum. Ses seviyesi o kadar yüksek arkadaşlar. Almanızı tavsiye ederim. Nova7p satın aldım Nova7'den daha ucuz diye.

Artıları;

Aşırı hafif.
Ses seviyesi diğer Wireless kulaklıklara göre yüksek.
Ses kalitesi müthiş.
Şarj aşırı kısa sürede doluyor 15 dakikada 6 saat.
Kumaş olması benim için +
Kafa bandı olması (kafanın üst kısmında göçük oluşturmuyor ve baskı hissettirmiyor)

Eksileri;

38 saat pil ömrü (benim için yeterli, fakat 70 saat olan kulaklıklar olduğu için eksiye giriyor)
Mikrofonu Nova5 ve BlackShark V2 Pro'ya göre bir tık daha kötü. V2 Pro kesinlikle Wireless piyasasının en iyi mikrofonuna sahip.

Ses yüksekliği konusu herkese göre değişir hocam herkeste aynı kulak yok ben arkadaşımın kulaklığını denedim mesela bana aynı senin gibi sağır edecek kadar yüksek falan derdi ben taktım bana hiç öyle gelmedi bu konuda kulak var kulak var. Herkesin alıştığı ve dayanabileceği şiddet farklı.

Ben kendim Arctis Nova 3 kablolu kullandım ses şiddeti çok yüksek değil. Ki bu kablolu olduğu halde. Bir diğer sıkıntısı da kafa bant ve biraz kulaklara baskılı bir sistemi olması. Çok rahat edemedim. Bana göre bant değil de üstte yumuşak bölgesi olan kulaklıklar çok iyi.

Bana göre BlackShark V2 ses kartlı kablolu olanı kullanmıştım ki V2 Pro'yu düşünemiyorum gerçekten kulaklıkların Nirvana'sı. Rahatlık, ses kalite (seviye çok değil) bir de gerçek 7.1 tam anlamıyla o kulaklıkta ama fiyat işte beli kıran cinsten.
Blackshark V2 pro muhtemelen 9000 tlye alabileceğin en kötü kulaklık. Ses kalitesi fiyatını hakketmiyor ve malzeme kalitesi berbat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı