SteelSeries ekipman önerisi

Bütçe
5000
Fare hariç iyi seçenek Rival 600 pek olmamış. SS şart olduğu için Sensei Ten bakılabilir ama 5000 lira bütçeye de yakışmaz.

SS dışına çıkarsan önerim Ninjutso Sora olur.


PAW3395 gibi iyi bir sensör var. 650 IPS. 50G.
 
Klavyeyi uzun zamandır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım ama 3500 TL edecek bir klavye olduğunu düşünmüyorum. Aynı mouse pad i satın aldım ancek gelecek hafta anca deneyeceğim. Sana tavsiyem klavyeyi temiz kullanılmış ikinci el olarak tercih etmen yönünde olur. Bu şekilde Apex Pro bile yakalayabilirsin.
 
Her şeye kronik sorunlu demeyin artık arkadaş. Ben kullanıyorum niye kronik bir sorun yok?

Ben de kullanıyordum her şeye kronik sorunlu dediğim de yok. Sağ ve sol panelleri sıkıntılı ürünün ve çok çabuk deforme oluyor. Yumuşak kısımda nasıl bir yapıştırıcı kullanılmışsa özellikle sıcak aylarda aralardan çıkıyor ve hem mouse hem eliniz yapış yapış oluyor. SteelSeries'e yazdım ve sıfırını gönderdiler yine aynı sorun.
 
Her şeye kronik sorunlu demeyin artık arkadaş. Ben kullanıyorum niye kronik bir sorun yok?
Bunu yazdığın anda seni linç ederler :D. Bilmiyorum hocam, burada malum kitlenin yazdığı tüm kronik sorunlu ürünlerin çoğunu kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Sadece ben değil, çevremden bir sürü insan da kullanıyor bu ürünleri. Neyse Steelseries ve Logitech almayın arkadaşlar, sakın! :D
 
Mouse için kesinlikle daha fazla bütçe ayırmalısınız. Klavye pahalı ama güzel. Rival serisinde daha yeni mouselar var onlara bakmanızı öneririm. Rival 3, Rival 5, Aerox gibi daha güncel seçenekleriniz var. Mouse pad de güzel ama önce paranızı mouse için ayırın ve kalanıyla pad bakın derim.
 
Bunu yazdığın anda seni linç ederler :D. Bilmiyorum hocam, burada malum kitlenin yazdığı tüm kronik sorunlu ürünlerin çoğunu kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Sadece ben değil, çevremden bir sürü insan da kullanıyor bu ürünleri. Neyse SteelSeries ve Logitech almayın arkadaşlar, sakın! :D

O zaman dediğim sorunu yaşayan herkes yalan söylüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı