Steelseries Engine problemi

jussco

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar sikintim su. Ben steelseries Rival Mouse kullaniyorum. Ve bu mouseyi alali 1 2 ay oldu. Tam 2 gun once aksam saatlerinde Steelseries Engine programinda Rival simgesinin altinda USB işareti ve ustunde bir çizik vardi. Yani Mouse bilgisayara bagli değil anlamina denk geliyor bu işaret. Ve programi yeniden kurdum. Actim ve `Plug in a SteelSeries device to get started` yazisina tıklayarak driverima girmem gerekiyor.Bu İngilizce olan yaziyi Türkçe'ye cevirdigimizde ` Steelseries cihazinizin USB'sini takin ve baslayin` diyor. Ve zaten benim USB takili. Takili olmasa zaten Mouse calismazdi. Ne yapalirim? Format attim düzelmedi bunu da ekleyeyim. Resmide atiyorum size... Simdiden teşekkür ederim :)
b8A2n0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Programın güncel sürümü çıktıysa yükleyin veya eski sürümlerini. Başka yere takın usb kablosunu. Program belli ki algılamıyor cihazı. Msconfig'den bir şeyler kapattı iseniz açıp öyle deneyin. Benim bilgilerim bunlar daha bilgili arkadaşlar yardım edecektir kolay gelsin.

Çncelikle yazdığın için teşekkürler. Program en güncel sürümünde. USB kablosunu bütün USB girişlerinde denedim, hep aynı olay. Msconfig'den hiçbir şey kapatmadım :(

Son düzenleyen: Moderatör:
İşe yarayacağını sanmam ama söylemekte fayda var. CCleaner ve ComboFix ile tara. Antivirüs programın var mı? Belki bir virüs erişimi engelliyordur.

Antivirus programi kullanmiyorum Ve CCleaner ile tarayacagim. Sizi tekrar bilgilendirecegim. Yazdiginiz icin tesekkurler...

Vallahi benim bilgim bu kadar. Şunu da söyleyemeden edemeyeceğim, programı yönetici olarak kullan yaparak açmayı deneyiniz. Söylediğim anti virüsü de dene istersen.

Bu kadar şey yaptıktan sonra olmuyorsa bence bir virüs var. Zaten o AntiVirus kolay siliniyor beğenmez isen. Ama sana kalmış bir şey ben karışamam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı