SteelSeries Engine sorunu

Yalçın_Kesgin

Femtopat
Merhabalar. Bende SteelSeries mousepad var RGB olan, her PC açıldığında stok olan kırmızı renk yanıyor, komple kapatıp açarsam programı düzeliyor. Başka bölümden ayarlarsam öyle sorun olmuyor gerçi, ama USB ile ilk bağlanır bağlamaz gelen RGB ışıklarını çok seviyorum ben, ama olmuyor. Her defasında programı kendim başlatmak zorunda kalıyorum. Ben kendim kapatıp açınca sorun ortadan kalktığına göre PC başlarken yeterince sağlıklı başlamıyor olabilir SS Engine programı ya da başka bir sorun var bilemiyorum. Fikri olan var mı bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten başlangıçta başlıyor kendi kendine program, ama olmuyor. Ben sağ alttan komple kapatıp, sonra açınca programı o zaman algılıyor renkler geliyor. USB tak çıkar yapınca da aynı şey oluyor. varsayılan ayarda bir de gerçi farklı profolden yapıncada işe yaramıyor..

...PC başlarken yeterince sağlıklı başlamıyor olabilir...
Bundan şüpheleniyorsanız güç seçenekleri üzerinden "Hızlı Başlatma" özelliğini kapatabilirsiniz. Normal şartlarda bu yöntem farklı farklı sorunların çözümüdür fakat bu sorunu çözeceğini düşünmüyorum.

Sorunu MSI Dragon Canter'ın içinde gömülü gelen Mystic Light programından ayarlayarak çözdüm. O söylediğim, ilk bağladığımda ki gelen RBG renkleri gökkuşagı ismine atamış program, onu seçip kaydedince düzeldi. SS Engine programını kapattım hepten. Klavye ve Mouse'un kendi hafızası oldugundan, şu an sorun olmuyor, ama gerekirse çalıştırırım artık. Teşekkürler herkese.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı