SteelSeries farelerde sol tık bozuluyor mu?

GTX.1050 TI

Hectopat
Arkadaşlar selam ilk öncelikle internetten biraz araştırma yaptım SteelSeries mouselerde genellikle sol tık kronik olarak kullanımdan 5 6 ay sonra bozuluyormuş. Bu iddia doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesillerinde (2020 ve sonrası) olacağını sanmam çünkü optik tuş kullanıyorlar. Rival 3 ve 110 gibi modellere ise artık yönelmenizi zaten önermem çünkü yakın fiyatlarda çok daha iyi mouselar var...

Yeni nesillerinde (2020 ve sonrası) olacağını sanmam çünkü optik tuş kullanıyorlar. Rival 3 ve 110 gibi modellere ise artık yönelmenizi zaten önermem çünkü yakın fiyatlarda çok daha iyi fareler var...

Hocam aktif olarak Rival 3 kullanıyorum son zamanlarda FPS oyunlarında bu sorun kendini çok fazla belli etti yeniden bir mouse sipariş edecektim SteelSeries'de genelmi diye merak ettim de çoktan Razer DeathAdder V2 Mini sipariş ettim :)

Hocam aktif olarak Rival 3 kullanıyorum son zamanlarda FPS oyunlarında bu sorun kendini çok fazla belli etti yeniden bir mouse sipariş edecektim SteelSeries'de genelmi diye merak ettim de çoktan Razer DeathAdder V2 Mini sipariş ettim :)
Oyy hayırlı olsun, razer kalitesi cidden bir başka olacaktır güle güle kullanın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı