SteelSeries GG açınca FPS düşmesi ve kasma

TheRootkit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Daha bugün SteelSeries Rival 3 aldım ve tabii ki de GG'yi kurdum. Valorant oynarken FPS'im 110'dan 50'lere kadar düştü GG'yi arka planda kapattım ve sonra düzeldi. Ama bu sorunu GG'yi kapatmadan nasıl çözerim?

Ben de açıkken sorun yaratmıyor fakat sonar özelliğini kullandığımda 45 FPS kadar düşüş yaşıyorum. Sorunu araştırdım yaşayan az çözümü sıfır.

Ben de açıkken sorun yaratmıyor fakat sonar özelliğini kullandığımda 45 FPS kadar düşüş yaşıyorum. Sorunu araştırdım yaşayan az çözümü sıfır.
bende

aynı dediğiniz sorun bende de var. 130 fps oynadığım oyun gg series açıkken 65 fpsye kadar düşüyor. işlemcimin %65'ini sırf kendisi yiyor. inanılır gibi değil. sistemim ryzen 7 5800x - Radeon 6700xt

Merhaba. Daha bugün SteelSeries Rival 3 aldım ve tabii ki de GG'yi kurdum. Valorant oynarken FPS'im 110'dan 50'lere kadar düştü GG'yi arka planda kapattım ve sonra düzeldi. Ama bu sorunu GG'yi kapatmadan nasıl çözerim?

Çok geç bir cevap oldu fakat ben şöyle yaptım ve düzeldi. Moments ve sonar kısmıyla ilgili tüm şeyleri disable yaptım öyle olunca FPS'im düzeldi.

1730819682863.png

1730819667669.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı