SteelSeries GG Sonar Düzgün Çalışmıyor

Merhaba nasıl cözdün

2 yolu var hocam.

1. Yol: Windows ses ayarlarından tek tek hangi uygulamanın hangisinden çıkış yapacağını seçmek. Ben default çıkışı "Gaming" seçip, oyunlar dışındakileri tek tek ayarlıyorum.

2. Yol: Yeni sürümde artık direkt ses çalan bir uygulamayı taşıyabiliyorsun sonar üzerinden. O şekilde yaptım.

2 yolu var hocam.

1. Yol: Windows ses ayarlarından tek tek hangi uygulamanın hangisinden çıkış yapacağını seçmek. Ben default çıkışı "Gaming" seçip, oyunlar dışındakileri tek tek ayarlıyorum.

2. Yol: Yeni sürümde artık direkt ses çalan bir uygulamayı taşıyabiliyorsun sonar üzerinden. O şekilde yaptım.

2. Yol nasıl yapıldığını anlamadım bende ses çalıyor gibi gözükse de ses gelmiyor

Normalde Sonar kısmında örneğin Spotify'dan müzik açınca Media kısmından ses alıyordu. Ama şimdi bütün sesleri Gaming'den alıyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Buradan halletim: How to Separate Game, Chat, and Media Sound
hocam bende bu sorunu çözdüm ama windows + ctrl + p yapıp hoparlörü veya başka bir ses çıkışını seçtiğimde ses çıkışı değişmiyor hala kulaklıkta kalıyor sorun sonar kaynaklı kapattığımda düzeliyor bunu çözebilmenin bir yolu var mı?

hocam bende bu sorunu çözdüm ama windows + ctrl + p yapıp hoparlörü veya başka bir ses çıkışını seçtiğimde ses çıkışı değişmiyor hala kulaklıkta kalıyor sorun sonar kaynaklı kapattığımda düzeliyor bunu çözebilmenin bir yolu var mı?

Hocam direkt sonar üzerinden çıkış cihazı seçin.

2 yolu var hocam.

2. Yol nasıl yapıldığını anlamadım bende ses çalıyor gibi gözükse de ses gelmiyor.

Bende de aynı şekil ses geliyor gibi gözüküyor ama ses yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı