Omerk_k
Kilopat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
 - RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD 

- Meslek
 - Grafik Tasarımcı

Bana sorarsanız, fosilleşmiş Cloud 2'yi dip sesle kullanırım, SteelSeries Nova Pro almam. Pek sevdiğim bir marka değil yapı kalitesi olarak leş.
Ama illa alacağım diyorsanız, ben 7+'tan yanayım. Nova 7 Wireless modeli de olabilir. Diğer modeller sizin için biraz gereksiz kaçabilir sadece PC'de kullanacaksanız.
7+ özellik olarak diğerlerinden daha aşağıda kalıyor yani 7P ve Nova 7 Wireless modelinden. Kullanım süresi 7P ve 7 de 38 saat iken 7+ da 30 saat ve 7+ da Bluetooth yok diğer ikisinde var. Sizce de 7P veya 7 daha mantıklı değil mi? Bu ikisi arasında hangisi seçilmeli?
Hocam sizin sevip sevmemenizle belirlenmiyor bu işler, Nova Pro Nova7'den çok daha iyi ve daha gelişmiş.
Nova Pro Wireless olmadığı için listemden çıkarmak zorundayım eğer ciddi bir fark görürsem alana dek kablolu modelini alırım
Bu arada şurada ki açtığım konuya bir bakabilecek misiniz? Bir soru sordum da.
2000 TL ve altı mikrofon önerisi
Olabilir hocam karşılaştırma yapıp aklınıza yatanı alın Havit'in sesi de güzele benziyor.   Ceza verdi modlar yazım hatasından şaka gibi :D. Son bir soru soracağım umarım modlar banlamazlar 😒 Bu ürünü yurt dışından ablam alıp getirse Amerika'dan yani global garantisi var mı? HyperX'in ya da...

Son düzenleme: