SteelSeries kulaklığı teknik servis kabul etmiyor

Daha fazla  
İyi günler, ben SteelSeries Arctis 1 Wireless kulaklığımı birkaç ay önce kırdım. Ama sınav ve benzeri nedenlerden dolayı çok yoğun olduğum için bir türlü ilgilenemedim teknik servisiyle (ürünü garantiye kabul etmiyorlar). Son günlerde birkaç yeri aradım ama hiçbir sonuç vermedi. SteelSeries Türkiye distribütörünü arıyorum "biz onarım yapmıyoruz" diyorlar. SteelSeries Danimarka'ya RMA açtım satıcınızla konuşun diyor. Ama kulaklığı aldığım Turkcell Pasaj'ın daha müşteri hizmetleri numarası bile yok (ya da ben bulamadım ama birkaç yerde insanların numara yok dediğini gördüm). Yani hiçbir şekilde teknik servis hizmeti alamıyorum. Kulaklık elimde kaldı. Farem bozulmuştu onu da SteelSeries alacaktım ama şu an aklımda büyük bir soru işareti var yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Despec bilgisayarla mı konuştunuz.
Kendiniz bilerek kırdıysanız garantiye girmez diye biliyorum.
Evet kendim kırdım. Ben zaten garanti istemiyorum. Sadece kulaklığımı tamir etsinler istiyorum. Danimarka'ya bile yazdım kimse bir çözüm sunmuyor. Sadece Despect bilgisayar kulaklığın gerçek fiyatına çok az bir indirim yaparak değiştirebiliriz dedi. Zaten değiştirirsem bir anlamı kalmıyor. 1250 TL lik kulaklık sadece küçük bir plastik parçası kırıldı diye elimizde kaldı. Bağımsız tamircilere de yaptırmak istemiyorum hepsi ayrı bir dert. Elime bozuk bir şekilde geri verirler diye korkuyorum. Biliyorum geç cevap verdim ama site onay bekliyorsunuz falan diyince açıkçası bir daha dönüp bakmadım. Başka bir başık okurken aklıma geldi. Yardım ederseniz sevinirim.
Despec bilgisayarla mı konuştunuz.
Kendiniz bilerek kırdıysanız garantiye girmez diye biliyorum.
Yazmayı unutmuşum evet Despec bilgisayarla konuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı