SteelSeries Nova 7 alınır mı?

Ben Nova Pro kablolu almayı düşünüyorum, rahat mı kulaklık aynı sanırım kablosuzu ile?

Hocam ben Wireless modelini kullandım. Çok rahat bir kulaklık lakin kumaş ped almanız lazım. Ben aldıktan 1 hafta kadar sonra 2 bin lira indirim gelince iade ettim. Corsair HS80 Max aldım. O da bunalttı beni kafama küçük geldi bir türlü ayar yapamadım. İade için gönderdim. Sürpriz aramayıp indirim gören Nova Pro kablolu modelini aldım. Corsair iade olur olmaz Nova Pro'ya döneceğim.

Hocam kumaş ped olarak amazon'da wc marka pedler var kaliteli. Farklı marka biliyor musunuz?
Ben Wireless Pro modeli için wc pad aldım. Öyle yorumlarda abartıldığı kadar bir konfor artışı sağlamıyor. Tabii ki deri pedlere kıyasla daha az terleme yapıyor fakat buna karşın çok fazla şey de götürüyor. Gereğinden fazla kalın oldukları için kavrama sorunu ortaya çıkıyor. Kulaklarınızın altı sanki açıkmış gibi oluyor. Ses yalıtımı bozuluyor. ANC düzgün çalışmıyor. Yine padler gereğinden fazla kalın olduğu için kulaklık daha fazla esnemeye maruz kalıyor. Başarılı bir reklam çalışması olduğunu düşünüyorum.

Ben Wireless Pro modeli için wc pad aldım. Öyle yorumlarda abartıldığı kadar bir konfor artışı sağlamıyor. Tabii ki deri pedlere kıyasla daha az terleme yapıyor fakat buna karşın çok fazla şey de götürüyor. Gereğinden fazla kalın oldukları için kavrama sorunu ortaya çıkıyor. Kulaklarınızın altı sanki açıkmış gibi oluyor. Ses yalıtımı bozuluyor. ANC düzgün çalışmıyor. Yine padler gereğinden fazla kalın olduğu için kulaklık daha fazla esnemeye maruz kalıyor. Başarılı bir reklam çalışması olduğunu düşünüyorum.
Evet hocam ben almıştım alt kısımda boşluk var gibi. İade ettim. Terleme vs yapmıyor o doğru.

Evet hocam ben almıştım alt kısımda boşluk var gibi. İade ettim. Terleme vs yapmıyor o doğru.
Ben Wireless versiyonun da yaşadığım sorunlar sebebiyle iade etmiştim. Şu anda aktif olarak PC'de Nova Pro kablolu, telefonda ise Nova 7 kullanıyorum. Nova 7'nin padleri kumaş ve bir tık daha rahat. O nedenle Nova 7'nin padleri ile Pro'nun padlerini değiştirdim. Şu anda gayet rahatım.

Ben Wireless versiyonun da yaşadığım sorunlar sebebiyle iade etmiştim. Şu anda aktif olarak PC'de Nova Pro kablolu, telefonda ise Nova 7 kullanıyorum. Nova 7'nin padleri kumaş ve bir tık daha rahat. O nedenle Nova 7'nin padleri ile Pro'nun padlerini değiştirdim. Şu anda gayet rahatım.
ne gibi sorunlar yaşadınız hocam? Nova 7 almayı düşünüyorum öncesinde nova 3 kullanıyordum ve epey memnundum açıkçası sadece tekerleği biraz sıkıntılıydı onun dışında beğenerek kullandım fakat forumda baya bir kişi kablosuz modelinde cızırtı sorunu var diyor acaba o tarz bi sorun mu yaşadınız önerebileceğiniz bir başka model var mıdır teşekkürler şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı