Merhaba arkadaşlar dün mediamarktan SteelSeries nova 7 Diablo modeli aldım. Alır almaz hemen 13Pro Max Bluetooth ile bağlandım deneme amaçlı PUBG açtım sesleri ayırdım etmekte yönlerini çok zorlandım. Eve geçtim PC'den sonar ayarlarını açtım 7.1 PUBG moduna aldım ( FPS modu da denedim ) miktofon cızırtı yapıyordu gürültü engelleme gibi bir mod var onu açtım düzeldi mikrofon sonra IPad'ten mono sesleri kapattım PUBG girdim ayak silah sesleri tam sağdan ya da tam soldan net geliyor evdeki sesler kat tamı zemindemi bası güzel yalnız benim problemim kafayı bana yedirten.
Önden veya arkadan ya da hafif sağ-sol önden ya da sağ-sol hafif arkadan gelen. Ne ayak seslerini ne de silah seslerini ayırmıyor 3.5 m jack ile de denedim IPad'den gene yok gene yok tam sağ sol tamam ama adam önden ya da arkadan ya da hafif sağ sol ön arkadan ateş ettiği zaman nereden geldi bir ateş diyorum biri si yardım etsin bu 2. kulaklık 1 tanesi hiçbir sesi ayırmadı değiştirdim bunu da değiştirmek istemiyorum sıkıldım çünkü.
Önden veya arkadan ya da hafif sağ-sol önden ya da sağ-sol hafif arkadan gelen. Ne ayak seslerini ne de silah seslerini ayırmıyor 3.5 m jack ile de denedim IPad'den gene yok gene yok tam sağ sol tamam ama adam önden ya da arkadan ya da hafif sağ sol ön arkadan ateş ettiği zaman nereden geldi bir ateş diyorum biri si yardım etsin bu 2. kulaklık 1 tanesi hiçbir sesi ayırmadı değiştirdim bunu da değiştirmek istemiyorum sıkıldım çünkü.