Elektronik SteelSeries Prime 589TL!

@394919 Ben hemen hemen bütün kargo firmalarını denedim Kolay Gelsin'den daha düzgününe denk gelmedim. Şehirden şehre, şubeden şubeye bile hizmet değişiyor bu değişmez bir gerçek tabii ki.

Benimki MNG ile geldi. Asansöre bırakayım mı diyor, ben aşağıya geleyim diyorum yok siz yorulmayın diyor. 😄

@394919 ben hemen hemen bütün kargo firmalarını denedim kolay Gelsin'den daha düzgününe denk gelmedim. Şehirden şehre, şubeden şubeye bile hizmet değişiyor bu değişmez bir gerçek tabii ki.

Benimki MNG ile geldi. Asansöre bırakayım mı diyor, ben aşağıya geleyim diyorum yok siz yorulmayın diyor. 😄

Benim kolay gelsin ile ilk kargom gayet iyiydi bende sizin gibi düşünüyordum ama son 2 kargom berbat idi illa arayıp laf yaptıktan sonra diğer gün düzgünce getiriyorlar.

Anlık olarak 950 TL'ye çıktı. Alanlar kılpayı kurtuldu denebilir.

1 haftaya 700TL olacak bence.

Beklediğimden hızlı fırladı :D.Amazonda stoklar yeniden açıldığında en az 750'den satışa konulacağını düşünüyorum.

İşin şakası kargocu kapımın önüne gelip vermeden gitti. Neyse sağlık olsun şikayet ettim yarın getirecekler.
Hocam kargonuz geldi mi, beğendiniz mi?

Son düzenleme:

Beklediğimden hızlı fırladı :D.Amazonda stoklar yeniden açıldığında en az 750'den satışa konulacağını düşünüyorum.

Hocam kargom geldi ve aşırı beğendim elime cuk oturdu birde şu yukarda bazı arkadaşlar trim sesi olduğunu söylemiş bende olmadı

Beklediğimden hızlı fırladı :D.Amazon'da stoklar yeniden açıldığında en az 750'den satışa konulacağını düşünüyorum.

Geldi beğendim gayet güzel tepkime süresi vs çok hoş bende indirimden aldım. TRIM sesi vs bende de olmadı yani hata arayan illa bulur ama gayet düzgün.

@maydonozdiyarı hocam da zaten bahsetmiş. Bir kusur arama durumu yok. Duyulur bir ses değil. Bahsettiğimiz olay gözle görülmüyor zaten o kadar hafif bir esneme var.

@maydonozdiyarı Çok garip bir sorun yaşıyorum şu anda. SteelSeries Engine'de fare tekerleğindeki rengi değiştiremiyorum, değişmesini geçtim kapattığım halde mousedaki ışık yanmaya devam ediyor. 😄 SteelSeries Engine'i kaldırıp geri yükledim ama işe yaramadı. Aygıt yöneticisinde de mouse'u göremiyorum, görebilsem sürücüsünü sileceğim.

Sorunu mouse'u resetleyerek çözdüm.

Çözüm:
Farenizi sıfırlamak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:
1) Farenizin bağlantısını kesin. (Veya kablosuz ise kapatın)
2) Sol, sağ ve CPI (doğrudan fare tekerleğinin altındaki düğme) düğmelerini birlikte basılı tutun
3) Farenizi tekrar bağlayıın. (Veya kablosuz ise açın). Fare üzerindeki LED'ler yanıp sönene kadar düğmeleri 5 saniye basılı tutmaya devam edin.

Son düzenleme:
@maydonozdiyarı hocam da zaten bahsetmiş. Bir kusur arama durumu yok. Duyulur bir ses değil. Bahsettiğimiz olay gözle görülmüyor zaten o kadar hafif bir esneme var.

@maydonozdiyarı çok garip bir sorun yaşıyorum şu anda. SteelSeries Engine'de fare tekerleğindeki rengi değiştiremiyorum, değişmesini geçtim kapattığım halde mousedaki ışık yanmaya devam ediyor. 😄 SteelSeries Engine'i kaldırıp geri yükledim ama işe yaramadı. Aygıt yöneticisinde de fareyi göremiyorum, görebilsem sürücüsünü sileceğim.

Sorunu fareyi resetleyerek çözdüm.

Çözüm:
Farenizi sıfırlamak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:
1) farenizin bağlantısını kesin. (veya kablosuz ise kapatın)
2) sol, sağ ve CPI (doğrudan fare tekerleğinin altındaki düğme) düğmelerini birlikte basılı tutun.
3) farenizi tekrar bağlayıın. (veya kablosuz ise açın). Fare üzerindeki LED'ler yanıp sönene kadar düğmeleri 5 saniye basılı tutmaya devam edin.

Garip bir durummuş. Bana hiç olmadı tıklayınca direkt değişiyordu, çözmenize sevindim. Bir gün bana da olursa diye soruyorum sol ve sağ dediğimiz normal Click tuşu mu? Yoksa yandaki butonlar mı? Hocam bu arada bir ayar yaptıktan sonra save butonu aktif oluyorsa kaydetmeyi unutmayın yoksa çalışmıyor. Mesela ben bir kere makro ayarlıyordum ana ekrandaki save tuşuna basmadığım için çalışmıyor diyordum, sonradan basınca düzeldi. Bazen gözden kaçabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı