Bu fareyi bugün aldım, 4-5 saattir kullanıyorum. Mouse'da her şey çok iyi, tek sıkıntısı scroll biraz sert dönüyor, sanki farenin içinde bir yere takılıyor gibi. Bu genel olarak mı böyle, yoksa bana mı denk geldi bilmiyorum.
Abi iyi hoşta şuan plus modeli normalinden daha ucuzBen 1 senedir normal modeli yani Prime modelini kullanıyorum. Eminim ki, Prime+ modelinin normal modelden hiç bir farkı yok. Alacaksanız ya Wireless yada normal modelini alın.
O nası iş yaAbi iyi hoşta şuan plus modeli normalinden daha ucuz![]()
Plus SteelSeries Prime+ Plus RGB Optik Gaming Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve ÖzellikleriO nası iş ya![]()
Ben Vatan'dan 828 TL'ye almıştım orada niye 1400 lira? Çok uzun süre önce de değil yani.Plus SteelSeries Prime+ Plus RGB Optik Gaming Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Normal Pazarama
Ve birde prime nerdeyse hiç bir yerde satılmıyor tek satılan yer burası.
Herkes kendi keyfine göre fiyat vermeye başlamış herhalde neyse yardımın için saol.Ben Vatan'dan 828 TL'ye almıştım orada niye 1400 lira? Çok uzun süre önce de değil yani.
Teşekkürler bir soru daha sormak istiyorum prime+ altındaki minik ekran cızırtı sesi yapıyor diyorlar sendede oluyormu o?@ege454 Trendyol üzerinden Jetklik satıcısından 955 TL'ye aldım. Alalı 2 hafta oldu, şu an bir sıkıntı yok. Mouse'da önemli olan alışma süresi, alıştım gibi. Mouse özellik olarak fiyatına göre çok fazla. Tavsiye ederim, bence alınır. Tek eksisi tekerleği sert, mouse'u yapanlar tekerleğin sert olduğunu fark etmemişler ya da bu şekilde yapmışlar. Yurt dışı mouse'un yorumlarına baktım, onlarda da aynı sıkıntı var, bana sert olan denk gelmemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.