SteelSeries Prime+ alınır mı?

Fareyi kullanıyorum, 2 gün oldu ve tek sorun klasik lift of distance sensörü sorunu, onu da mouse ekranı ya da SteelSeries GG yazılımı üzerinden kapatabiliyorsun, iade etmeye değmeyecek bir sorun, SteelSeries GG yazılımı kurmana bile gerek yok, ben yazılımı kurmadan fare ekranında bütün ayarlamaları yapıyorum ve 400 MB RAM cepte kalıyor :D

@290660 @Yakar hocam merhaba, önümüzdeki günlerde prime+ modelini ben de almayı düşünüyorum. Kağıt üzerinde fiyatına göre gerçekten çok iyi özellikleri var. Şu bahsettiğiniz tekerleğin sert olması kullanımı ne kadar etkiliyor? Bir de bu geçen süreçte olumsuz olarak gördüğünüz bir deneyiminiz oldu mu?

@290660 @Yakar hocam merhaba, önümüzdeki günlerde prime+ modelini ben de almayı düşünüyorum. Kağıt üzerinde fiyatına göre gerçekten çok iyi özellikleri var. Şu bahsettiğiniz tekerleğin sert olması kullanımı ne kadar etkiliyor? Bir de bu geçen süreçte olumsuz olarak gördüğünüz bir deneyiminiz oldu mu?
Bana sorulmamış ama hazır denk gelmişken konuyu açan olarak cevaplayayım :) 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum, tekerlekten yana bir şikayetim olmadı herhangi bir şikayetim de yok gayet memnunum.

Bana sorulmamış ama hazır denk gelmişken konuyu açan olarak cevaplayayım :) 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum, tekerlekten yana bir şikayetim olmadı herhangi bir şikayetim de yok gayet memnunum.
Cevap için teşekkür ederim kusura bakma, Legion M300s arızalanınca fare arayışına çıktım ve aynı paraya çok daha iyi bir model bu. Sadece switch sistemi biraz farklı diye çekiniyordum ama öte yandan 100M tık garantisi kenara atılamayacak kadar cezbedici :) fps oyuncusu değilim genel rpg veya basit aksiyon oyunları oyunuyorum, uzun yıllar götürse bana kafi.

Tekerlek sert değil ve yaşadığım tek sorun tekerleği iki kere çevirince bir kere dönüyor, ayarların hepsine baktım ama sanırım farenin sorunu, iade etme gereği de duymadım, onun dışında her şey gayet güzel. Gönül rahatlığı ile alabilirsin

Cevap için teşekkür ederim kusura bakma, Legion M300s arızalanınca fare arayışına çıktım ve aynı paraya çok daha iyi bir model bu. Sadece switch sistemi biraz farklı diye çekiniyordum ama öte yandan 100M tık garantisi kenara atılamayacak kadar cezbedici :) fps oyuncusu değilim genel rpg veya basit aksiyon oyunları oyunuyorum, uzun yıllar götürse bana kafi.
Muadillerine göre neredeyse yarı fiyatı. Sırf bundan dolayı bile alınır bu mouse. Arkadaşın aldığı mouse'da tekerlek sert değilmiş, bende biraz sert. Belki de bana bu denk geldi diyeceğim ama yabancı forumlarda da baktım tekerleğin sertliğinden şikayet edenler olmuş. Sonuç olarak bu mouse her türlü alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı