SteelSeries Prime mini kablosuz Gaming mouse alınır mı?

1 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum. Aynısından bir tane daha alacağım. Tuş hissiyatı şarjının 1 hafta gitmesi vs. her şeyi çok iyi. Sormak istediğin varsa sorabilirsin.

PulseFire Haste'yi 6 ay civarı kullandım. Gayet yeterli bir mouse ancak SteelSeries ile kesinlikle yarışamaz. Attığın ASUS'u veya SteelSeries'i alması daha mantıklı her açıdan.

Merhaba, kablosuz bağlantıyı Wireless olarak yapıyormuş sadece Type-C girişi var değil mi? Benim kasam da Type-C yok da ondan sordum dönüştürücü vs ile kullanılır mı?

Merhaba, kablosuz bağlantıyı Wireless olarak yapıyormuş sadece Type-C girişi var değil mi? Benim kasam da Type-C yok da ondan sordum dönüştürücü vs ile kullanılır mı?
Dönüştürücü kutunun içinden çıkıyor hocam. Usb kablosunu pcye bağlıyorsunuz kablonun type c kısmını dönüştürücünün bir tarafına takıyorsunuz wireless adaptörü ise dönüştürücünün diğer tarafına takıyorsunuz.

Ben minisini değil ama normalini kullanıyorum bu farenin (minisi farklı model mi bilmiyorum, ilk defa gördüm "mini" takısını. Dikkat etmemiş de olabilirim alırken). Gayet memnunum. SteelSeries'in birçok ürününü kullandım, henüz bir pişmanlık yaşamadım.

1 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum. Aynısından bir tane daha alacağım. Tuş hissiyatı şarjının 1 hafta gitmesi vs. her şeyi çok iyi. Sormak istediğin varsa sorabilirsin.

PulseFire Haste'yi 6 ay civarı kullandım. Gayet yeterli bir mouse ancak SteelSeries ile kesinlikle yarışamaz. Attığın ASUS`u veya SteelSeries'i alması daha mantıklı her açıdan.
steelseries prime mini wireless kablolu bir şekilde kullanılıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı