SteelSeries Prime Plus tiz çınlama yapıyor mu?

Benim merak ettiğim bu sesin şiddeti değişiyor kişiden kişiye ama hiç ses gelmeyen var mı? Ona göre önermeyeceğim. O sürekli çınlama olayı ısınma yapıp zarar verir mi onu düşünüyorum. Çünkü ses olmayan model hiç görmedim ve duymadım daha. Fabrikasyon tüm modellerde oluyor o zaman çünkü olmayan yoksa üretimi böyle oluyor.

Tüm cihazlarda bu sorun yok tabii ki. Genelinde var.

st edebilir misi
Ben sessiz ortamda kulaklıksız kullanıyorum sorun oluyor kulaklıkla kullanan veya sesli ortamda kullanan biri umursamaz. Az çok herkeste var ses ekrandan dolayı sizde de çıkacak, ama ses şiddeti değişiyor az sesli olan gelirse sorun etmeyen çok var. Genel anlamda memnun olursunuz sadece o çınlama sesi ve Scroll'u kötü. Aynı kulaklık dipsesi gibi ses geliyor.

Benim merak ettiğim bu sesin şiddeti değişiyor kişiden kişiye ama hiç ses gelmeyen var mı? Ona göre önermeyeceğim. O sürekli çınlama olayı ısınma yapıp zarar verir mi onu düşünüyorum. Çünkü ses olmayan model hiç görmedim ve duymadım daha. Fabrikasyon tüm modellerde oluyor o zaman çünkü olmayan yoksa üretimi böyle oluyor.
bir kaç yerde bu sorunun OLED ekrandan kaynaklı olduğunu söylemişlerdi ekran uygulamasından kapatılabiliyor mu? Ona göre alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı