Yarın birkaç şey daha deneyip son kararı veririm iade talebini oluşturdum ne olur ne olmaz diye. Aslında ürünü beğendim bayağı, elime cuk oturdu, konforlu, yağ gibi akıyor oyunda ama işte bir iki sorunum var bu sorunlar da göz ardı edilecek sorunlar değil. Bu bütçede çok alternatifim de yok ya ne üdüğü belirsiz Çin ürünlerinden alacağım ya da bütçe artacak ki ikisini de tercih etmem. Eski mousepadimi deneyeceğim ilk önce yüksek ihtimal ondan kaynaklıdır millet Reddit'te aynı sorunları hep mouse pad değişerek çözmüş kenarda duracak yeni mouse pad en kötü, sonra fareyi resetleme varmış onu da bir denerim. Sensörde bir sorun görünmüyorsa o işlemlerden sonra 1 hafta daha denerim olmadı fareyi, hiçbir yerde sensör ile ilgili kronik bir sorun görmedim çünkü. SteelSeries mouselarda scroll tekerleğinde üretim kalitesinden kaynaklanan sıkıntılara rastladım lehim oturmaz izole silikon tam oturmaz falan ama kronik sensör sıkıntısını hiçbir yerde duymadım bu model hakkında. Ayrıca garip bir şekilde fareyi masaya hızlı koyunca o momentumla sağ ve sol clicke basıyor kendi kendine çok garipsedim manyetik switch kullanıyormuş herhalde ondan düşük dirençliymiş switchler, SS gibi bir devin bunu düşünmemesi çok acemice geldi.