SteelSeries Prime Plus'ı hızlı hareket ettirince imleç aşağı kayıyor

synoMM

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B350 M-A
Ryzen 3 2200g
GTX 1650
2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ
Transcend SSD220 240 GB
İki gün önce sipariş ettim, yeni geldi. Fareyi hızlı hareket ettirince arada ya takılıyor ya da aşağı hareket ediyor imleç. Bu sorun kronik bir şey mi, nasıl çözerim? İade mi etmeliyim? 400 DPI oynuyorum, Windows'ta mouse ivmesi kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki gün önce sipariş ettim, yeni geldi. Fareyi hızlı hareket ettirince arada ya takılıyor ya da aşağı hareket ediyor imleç. Bu sorun kronik bir şey mi, nasıl çözerim? İade mi etmeliyim? 400 DPI oynuyorum, Windows'ta mouse ivmesi kapalı.
Evde kedi falan varsa mouse padin üzerine sık sık temizle. Ben de birkaç kez aynı problemi yaşadım.

Mousepad de yeni aynı anda geldiler hatta. Üstünde toz bile yok.
Hocam ben olsaydım iade ederdim ama sen iade etmek istemezsen, zamanında bu problemi yaşamış birisi olarak araştırdığımda bazılarının 400 dpi da problem yaşadıklarını, 800 ve üzerinde problem yaşamadıklarını okumuştum, bunu deneyebilirsiniz ama bence iade edin çünkü içinize o şüphe düşmüş artık onun nasıl bir his olduğunu bilirim. Ben de 400 dpi kullanıyorum mouse ve evde kedi olduğu için altına tüy girdiğinde benim mouse da sapıtıyor, yabancı forumlarda da okuduğum mousun altını kulak temizleme çubuğuyla temizleyin ve mousepadi temiz tutun diye tavsiye etmişlerdi uyguladığımda düzelmişti, kullandığım mouse logitech G pro x2 superlight

Hocam ben olsaydım iade ederdim ama sen iade etmek istemezsen, zamanında bu problemi yaşamış birisi olarak araştırdığımda bazılarının 400 DPI da problem yaşadıklarını, 800 ve üzerinde problem yaşamadıklarını okumuştum, bunu deneyebilirsiniz ama bence iade edin çünkü içinize o şüphe düşmüş artık onun nasıl bir his olduğunu bilirim. Ben de 400 DPI kullanıyorum mouse ve evde kedi olduğu için altına tüy girdiğinde benim mouse da sapıtıyor, yabancı forumlarda da okuduğum mousun altını kulak temizleme çubuğuyla temizleyin ve mousepadi temiz tutun diye tavsiye etmişlerdi uyguladığımda düzelmişti, kullandığım mouse Logitech G PRO X2 Superlight.

Yarın birkaç şey daha deneyip son kararı veririm iade talebini oluşturdum ne olur ne olmaz diye. Aslında ürünü beğendim bayağı, elime cuk oturdu, konforlu, yağ gibi akıyor oyunda ama işte bir iki sorunum var bu sorunlar da göz ardı edilecek sorunlar değil. Bu bütçede çok alternatifim de yok ya ne üdüğü belirsiz Çin ürünlerinden alacağım ya da bütçe artacak ki ikisini de tercih etmem. Eski mousepadimi deneyeceğim ilk önce yüksek ihtimal ondan kaynaklıdır millet Reddit'te aynı sorunları hep mouse pad değişerek çözmüş kenarda duracak yeni mouse pad en kötü, sonra fareyi resetleme varmış onu da bir denerim. Sensörde bir sorun görünmüyorsa o işlemlerden sonra 1 hafta daha denerim olmadı fareyi, hiçbir yerde sensör ile ilgili kronik bir sorun görmedim çünkü. SteelSeries mouselarda scroll tekerleğinde üretim kalitesinden kaynaklanan sıkıntılara rastladım lehim oturmaz izole silikon tam oturmaz falan ama kronik sensör sıkıntısını hiçbir yerde duymadım bu model hakkında. Ayrıca garip bir şekilde fareyi masaya hızlı koyunca o momentumla sağ ve sol clicke basıyor kendi kendine çok garipsedim manyetik switch kullanıyormuş herhalde ondan düşük dirençliymiş switchler, SS gibi bir devin bunu düşünmemesi çok acemice geldi.

Yarın birkaç şey daha deneyip son kararı veririm iade talebini oluşturdum ne olur ne olmaz diye. Aslında ürünü beğendim bayağı, elime cuk oturdu, konforlu, yağ gibi akıyor oyunda ama işte bir iki sorunum var bu sorunlar da göz ardı edilecek sorunlar değil. Bu bütçede çok alternatifim de yok ya ne üdüğü belirsiz Çin ürünlerinden alacağım ya da bütçe artacak ki ikisini de tercih etmem. Eski mousepadimi deneyeceğim ilk önce yüksek ihtimal ondan kaynaklıdır millet Reddit'te aynı sorunları hep mouse pad değişerek çözmüş kenarda duracak yeni mouse pad en kötü, sonra fareyi resetleme varmış onu da bir denerim. Sensörde bir sorun görünmüyorsa o işlemlerden sonra 1 hafta daha denerim olmadı fareyi, hiçbir yerde sensör ile ilgili kronik bir sorun görmedim çünkü. SteelSeries mouselarda scroll tekerleğinde üretim kalitesinden kaynaklanan sıkıntılara rastladım lehim oturmaz izole silikon tam oturmaz falan ama kronik sensör sıkıntısını hiçbir yerde duymadım bu model hakkında. Ayrıca garip bir şekilde fareyi masaya hızlı koyunca o momentumla sağ ve sol clicke basıyor kendi kendine çok garipsedim manyetik switch kullanıyormuş herhalde ondan düşük dirençliymiş switchler, SS gibi bir devin bunu düşünmemesi çok acemice geldi.
Hocam bence kendinizi yormayın, eğer mouseu beğendiyseniz değişim talep edin, yenisiyle de aynı problemi yaşarsanız mecbur başka marka arayışında bulunmanız gerekiyor gibi gözüküyor, bu arada mouse padin markası neydi hocam?

Son düzenleme:
Hocam bence kendinizi yormayın, eğer fareyi beğendiyseniz değişim talep edin, yenisiyle de aynı problemi yaşarsanız mecbur başka marka arayışında bulunmanız gerekiyor gibi gözüküyor, bu arada mouse padin markası neydi hocam?

Klassegear classic, bu ürün. Doğru, en mantıklısı değişim talebinde bulunmak gibi görünüyor, teşekkür ediyorum yardımınız için. Forumda bu fareyi ve aynı padi kullanan bir arkadaş vardı ona da bir sorayım emin olmak için, onun tavsiyesi üzerine son kararı vermiştim bu ürünleri almak için onda da aynı sorunlar varsa direkt ide ederim aksi takdirde değişim talep edeceğim.

Klassegear classic, bu ürün. Doğru, en mantıklısı değişim talebinde bulunmak gibi görünüyor, teşekkür ediyorum yardımınız için. Forumda bu fareyi ve aynı padi kullanan bir arkadaş vardı ona da bir sorayım emin olmak için, onun tavsiyesi üzerine son kararı vermiştim bu ürünleri almak için onda da aynı sorunlar varsa direkt ide ederim aksi takdirde değişim talep edeceğim.
Söylediğiniz marka mouse pad benim eski mose padim, hala duruyor yedek mouse ile kullanıyorum, 5 yıldır falan kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yardımcı olabildiysem rica ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı