SteelSeries Prime+ vs ASUS TUF Gaming M3

KranlıkPrensi

Kilopat

Arkadaşlar iki mouse arasında kaldım. Çok bir beklentim yok profesyonel bir şekilde oyun oynamıyorum. Arada da çok büyük fark yok. Sizce hangisi daha uzun süre dayanır ve arıza çıkarmaz? Önceliğim bu iki madde.

SS Prime + ile SS Prime arasında ki fark nedir? Bir de donanım olarak üstün dediğiniz üstünlük nedir?
Sensör, ve malzeme kalitesi. TUF'daki sensör giriş seviyesi. TUF'da PAW 3318 var, Steelseries'de eskinin üst segment sensörü 3389 var. Prime+ ile düz Prime arasındaki fark birinin altında DPI'ı görebildiğin ekran ve LoD (Lift-off Distance) ayarlayabileceğin ekstra sensör var. Prime+'da kullanıma engel olmayan coil whine olabiliyor, bilgin olsun.

Prime +'ın düz Prime'a göre gecikmesi daha fazla ve cızırtı sorunu var ama sensörü 1 tık daha iyi ve altında ekranı var. Ama nedense düz Prime rtings de daha fazla puan almış.

Sensör, ve malzeme kalitesi. TUF'daki sensör giriş seviyesi. TUF'da paw 3318 var, SteelSeries'de eskinin üst segment sensörü 3389 var. Prime+ ile düz Prime arasındaki fark birinin altında DPI'ı görebildiğin ekran ve lod (lift-off distance) ayarlayabileceğin ekstra sensör var. Prime+'da kullanıma engel olmayan coil whine olabiliyor, bilgin olsun.

Aradaki fark 300 TL sizce değer mi? Bir de bazıları kronik tekerlek sorunu var diyorlar doğru mu?

Aradaki fark 300 TL sizce değer mi? Bir de bazıları kronik tekerlek sorunu var diyorlar doğru mu?
Scroll sorunuyla ilgili bir şey diyemiyorum, kronikliğiyle ilgili fikrim yok. Bu zamana kadar 5 mouse kullandım bundan önceki 4'ünün de scrollu bozuldu. 2'si Steelseries diğer ikisi ise Razer'dı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı