SteelSeries Prime+ vs Logitech G102 vs G402

Bütçe
999

PuffyVas

Centipat
Daha fazla  
Bu 3 mouse arasından en iyisi hangisi?
Güncel fiyat :
SteelSeries Prime+ = 999 TL indirimim ile 849 TL.
Logitech G102 = 739 TL indirim ile 600 civarı bir şey.
Logitech G402 = 959 TL indirimle 809 TL.

SteelSeries Prime Plus kullanıyorum çok memnunum uygulama desteği filan olsun gercekten cok guzel ancak alacaksan mouse pad olması lazım eger yoksa takılmalar yapablıyor.Merak ettıgın sorular varsa sorabılırsın

SteelSeries Prime Plus kullanıyorum çok memnunum uygulama desteği filan olsun gercekten cok guzel ancak alacaksan mouse pad olması lazım eger yoksa takılmalar yapablıyor. Merak ettıgın sorular varsa sorabılırsın.

Mouse pad var var da drag Click yapıyor mu bir de kaç benim şu anki mouse Valorant'ta sağa hızlı kaydırınca takılma oluyor ve aşağı doğru bakıyor bu farede o orun olur mu?

Mouse pad var var da drag Click yapıyor mu bir de kaç benim şu anki mouse Valorant'ta sağa hızlı kaydırınca takılma oluyor ve aşağı doğru bakıyor bu farede o orun olur mu?

Ben mouse pad yokken yasadım o sorunu mouse pad alınca gectı hocam bir de uygulamasından herz ayarını bir degıstırıp deneyın belki sorun duzelır.

Şu anki mouse dandik uygulaması yok 125 Hz verio.

Ben mouse pad yokken yasadım o sorunu mouse pad alınca gectı hocam bir de uygulamasından herz ayarını bir degıstırıp deneyın belki sorun duzelır.
herhalde bu mouse alcam

SteelSeries Prime Plus kullanıyorum çok memnunum uygulama desteği filan olsun gercekten cok guzel ancak alacaksan mouse pad olması lazım eger yoksa takılmalar yapablıyor. Merak ettıgın sorular varsa sorabılırsın.

Tuş takılması falan oluyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı