SteelSeries Prime vs Razer Viper Mini

€mre

Kilopat
Daha fazla  
Hangisi daha iyidir? Fiyata bakarak konuşmayın ya da öneri yapmayın sadece hangisi iyi onu söyleyin, çünkü Viper Mini'ye sahibim ve geçen bozuldu tekrar çalışmaya başladı ama özellik bakımından hangisi daha iyi onu merak ediyorum.

SS Prime daha iyi. Gerçi switch tarafında Viper Mini bir tık önde olabilir, Razer Optical kullandığı için. Kalan kısımlarda Prime büyük farklarla önde. Ayrıca scroll tekerleği problemli değil.

SS Prime daha iyi. Gerçi switch tarafında Viper Mini bir tık önde olabilir, Razer Optical kullandığı için. Kalan kısımlarda Prime büyük farklarla önde. Ayrıca scroll tekerleği problemli değil.
scroll tekerleğinin problemi olmadığını nerden kanattine vardınız merakımdan soruyorum

Hangisi daha iyidir? Fiyata bakarak konuşmayın ya da öneri yapmayın sadece hangisi iyi onu söyleyin, çünkü Viper Mini'ye sahibim ve geçen bozuldu tekrar çalışmaya başladı ama özellik bakımından hangisi daha iyi onu merak ediyorum.

SS aşığı biri olarak Prime tercih ederim bir tek bende şu problem oldu o da 2 faremde logonun biraz üstündeki tam elin avucuna gelen yerdeki kaplama soyuldu bu sorunu Rival 3 ve Sensei Ten'de yaşadım ama neden anlamadım. Kaplama farkı yoksa teknik olarak bir problem yaratmıyor fakat görsel olarak yıldırım gibi çizilmiş ucuz mouselara benziyor.

@€mre Öyle olduğu için. DA v2 Mini, Viper Mini ve civarındaki Razer farelerin çoğunda böyle bir scroll problemi var, Prime'da ise bilinen bir sıkıntı yok.

SS aşığı biri olarak Prime tercih ederim bir tek bende şu problem oldu o da 2 faremde logonun biraz üstündeki tam elin avucuna gelen yerdeki kaplama soyuldu bu sorunu Rival 3 ve Sensei Ten'de yaşadım ama neden anlamadım. Kaplama farkı yoksa teknik olarak bir problem yaratmıyor fakat görsel olarak yıldırım gibi çizilmiş ucuz mouselara benziyor.
o sorun bile değil reis çok önemli değilmiş

ben 2 yıldır viper miniyi kullanıyorum scrollunda bazen algılamama oluyor ama aşağı yukarı kaydırdıgında çalışıyor çok büyük bir sorun değil bence ve mesela g102 den geçince felan acayip bir farklılık müthiş bir deneyimi var almak isteyenler için

Prime serisinde Prestige OM lazer switchler ve TrueMove air sensör kullanılıyor. Her açıdan prime daha iyi. Bütçeni arttırabilirsen Prime Wireless al ben kullanıyorum memnunum.

Dosya Ekleri

• IMG_20220704_210434.jpg
    IMG_20220704_210434.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 109
Öncesinde g 102 kullanıyordum ve sağ tık tıklamamaya ve çift tıklama sorunu başladı ben de geçen 400 600TL arası alınabilecek mouselarla ilgili forum açtım çoğu kişi Prime al dedi dün vatandan 500 TL'ye aldım memnunum
1-Çok rahat
2-Çok hafif, hissettirmiyor
3- Çok iyi kayıyor (taş gibi mousepadiniz de olsa skatezlerden dolayı çok iyi kayıyor)
4-İnanılmaz iyi sensörleri var
5-Switchleri iyi bir teknoloji kullanıyor (laser teknolojisi)
Ve son olarak malzeme kalitesi gayet güzel ayrıca 100 milyon tıklama ömrü var yani nereden baksanız en az 4 5 sene götürür. Bence alınır. Kronik sıkıntısı var mıdır bilmiyorum ama şu an gerçekten iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

Bu arada mauseun gecikmesi hakkında bilgisi olan var mı? Bulamadım bir türlü
1700065123822.png

1700068105979.png
@Zyetwy reis benim anladığım şu hızlanmayla tarama hızı sensörün güçlü olduğunu gösteriyor buda hepsini geçmiş ikisindede bir çok modelle karşılaştırması böyle

Eki Görüntüle 2016479@Zyetwy reis benim anladığım şu hızlanmayla tarama hızı sensörün güçlü olduğunu gösteriyor bu da hepsini geçmiş ikisinde de birçok modelle karşılaştırması böyle

Evet hızlanma ve tarama hızının fazla olması önemli ama bana kalırsa en önemli 3 şey: Switch kalitesi, ergonomi, ağırlık. Eğer elin 19 Cm'den büyükse Prime al geç derim G102'yi denedim güzeldi ama kronik sıkıntıları vardı scroll çift tıklama vb. Ayrıca Razer'ların malzeme kalitesi logitech ya da SteelSeries kadar iyi olmuyor maalesef. Prime f/p ürünü bence pişman olmazsınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı