SteelSeries Prime vs SteelSeries Prime + vs Rival 3

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu 3 mouse arasından hangisi alınır? 4 yıldır G203 kullanıyorum, baydı biraz. Prime Plus'un düz olan modeline göre gecikme farkı varmış sanırım; düz Prime modelinin de satıcısı yok, aktif olarak. Ek olarak, bu farelerin kablosu tak-çıkar şeklinde; uzun süre sonra temassızlık problemi yaratır mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 3 mouse arasından hangisi alınır? 4 yıldır G203 kullanıyorum, baydı biraz. Prime Plus'un düz olan modeline göre gecikme farkı varmış sanırım; düz Prime modelinin de satıcısı yok, aktif olarak. Ek olarak, bu farelerin kablosu tak-çıkar şeklinde; uzun süre sonra temassızlık problemi yaratır mı acaba?

Prime 2 yıl kadar kullandım temassızlık problemi hiç yaşamadım. Çok da iyi bir mouse değil içindeki switchler ve çıkardığı ses ben beğenmiyordum. Prime ve Prime + palm grip için uygun. Palm grip dışında tutuş için önermem. Belkide ben claw tutuyorum diye beğenmemişimdir.

Bütçeniz nedir?

Rival 3 kronik sorunlu mouse. Prime daha iyi.

Son düzenleme:
Prime 2 yıl kadar kullandım temassızlık problemi hiç yaşamadım. Çok da iyi bir mouse değil içindeki switchler ve çıkardığı ses ben beğenmiyordum. Prime ve Prime + palm grip için uygun. Palm grip dışında tutuş için önermem. Belkide ben claw tutuyorum diye beğenmemişimdir.

Bütçeniz nedir?

Rival 3 kronik sorunlu mouse. Prime daha iyi.

1500TL'ye kadar çıkarım hocam.

Hocam biraz beklettim pardon.

Mouse tutuş şekliniz nasıl? Bluetooth veya kablolu olsun gibi isteğiniz var mı?

Tutuş şekli olsun kablolu kablosuz olsun benim için pek önemli değil öyle pek ayrımım yokta bu Prime modellerinde çok temassızlık sorunları varmış Rival 3 alma tarafındayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı