SteelSeries Prime vs SteelSeries Rival 3

Bütçe
750-800₺

pla10

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün SteelSeries Prime Plus modelinin siparişini vermiştim ama sanırım kronik olarak cızırtı sesi gelebiliyormuş, hemen iptal ettim ve Prime modeli ve Rival 3 modeli arasında kaldım. Sizce hangi model daha iyidir, ya da bu modeller dışında daha üstün performans verebilecek ve bu fiyat bandında olacak mouse var mıdır? Bütçem 750-800₺ arası.

Merhaba arkadaşlar, bugün SteelSeries Prime Plus modelinin siparişini vermiştim ama sanırım kronik olarak cızırtı sesi gelebiliyormuş, hemen iptal ettim ve Prime modeli ve Rival 3 modeli arasında kaldım. Sizce hangi model daha iyidir, ya da bu modeller dışında daha üstün performans verebilecek ve bu fiyat bandında olacak mouse var mıdır? Bütçem 750-800₺ arası.
Kesinlikle Prime.
Rival 3'de sorunlu.

Rival 3'ün zamanı geçti artık alınmamalı kesinlikle. Prime yüz üstü bırakmaz alın geçin.

Kesinlikle Prime.
Rival 3'de sorunlu.
Bir arkadaşım rival 3 kullanıyormuş yaklaşık 1 sene kullanmış sonra scroll tuşu bozulmuş ekstra olarak diyor ki bu mouse, mouse pad seçiyor diyor yani siyah mouse pad'de lens algılamıyormuş ama emin olamadım öyle mi değil mi diye rival 3'de sizin söylediğiniz sorun bu mudur acaba, ve Prime modelinde bu sorun ile karşılaşma olasılığım var mıdır?

Ben Rival 3 kullanıyorum. Tasarım olarak Rival 3 gözüme çok daha hoş geliyor ancak herkes sorunlu diyor. Birkaç ay önce almıştım, hâlâ bir sorunu olmasa da belki yakında çıkartacak. Kullanıcı yorumlarına bakacak olursak Prime daha sorunsuz bir fareye benziyor, bu sebeple Prime almanızı öneririm.

Bir arkadaşım rival 3 kullanıyormuş yaklaşık 1 sene kullanmış sonra scroll tuşu bozulmuş ekstra olarak diyor ki bu mouse, mouse pad seçiyor diyor yani siyah mouse pad'de lens algılamıyormuş ama emin olamadım öyle mi değil mi diye rival 3'de sizin söylediğiniz sorun bu mudur acaba, ve Prime modelinde bu sorun ile karşılaşma olasılığım var mıdır?
Prime sorunsuz diyebiliriz.

Rival 3'ün zamanı geçti artık alınmamalı kesinlikle. Prime yüz üstü bırakmaz alın geçin.
Evet aslında çok doğru söylüyorsunuz ne kadar yeni olmasada Prime, Rival 3'e göre daha yeni sayılır bende Prime seçeneğine yöneliyorum

Ben Rival 3 kullanıyorum. Tasarım olarak Rival 3 gözüme çok daha hoş geliyor ancak herkes sorunlu diyor. Birkaç ay önce almıştım, hâlâ bir sorunu olmasa da belki yakında çıkartacak. Kullanıcı yorumlarına bakacak olursak Prime daha sorunsuz bir fareye benziyor, bu sebeple Prime almanızı öneririm.
Cevabınız için çok teşekkür ederim, peki Rival 3 mouse ile birlikte kullandığınız mouse pad siyah mı bir arkadaşım siyah mouse pad üzerinde lens düzgün algılamıyor demişti de onu merak ettim.

Scroll tuşu sorunu yaşadığını söyleyen başka kişiler de gördüm ancak ben de siyah mousepad kullanan birisi olarak böyle bir sorun yaşamadım. Renkle bir alakası olamaz. Demek ki siyah renkli olan mousepad Rival 3'e pek uygun değilmiş, arkadaşınızın bu olayı renginin siyah olmasına bağlamış olması saçma.

Scroll tuşu sorunu yaşadığını söyleyen başka kişiler de gördüm ancak ben de siyah mousepad kullanan birisi olarak böyle bir sorun yaşamadım. Renkle bir alakası olamaz. Demek ki siyah renkli olan mousepad Rival 3'e pek uygun değilmiş, arkadaşınızın bu olayı renginin siyah olmasına bağlamış olması saçma.
Evet bende anlam veremedim banada saçma geldi aklımda soru işaretleri oluştu bir lens renge bağlı olarak nasıl hatalı olabilir diye düşündüm ama arkadaşım siyah mouse padde hızlı kaydırırken takılma olurdu dedi renkli mouse pad alınca sorun düzeldi dedim ama işte scroll sorunu çok yaşanıyormuş sanırım rival 3 modelinde

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, ben Steelseries Prime modelini almaya karar verdim. Aklımdaki soru işaretlerini giderdiğiniz için çok teşekkür ederim, umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaştığında kullanmaya başlarım.

Evet bende anlam veremedim bana da saçma geldi aklımda soru işaretleri oluştu. Bir lens renge bağlı olarak nasıl hatalı olabilir diye düşündüm ama arkadaşım siyah mouse padde hızlı kaydırırken takılma olurdu dedi. Renkli mouse pad alınca sorun düzeldi dedim ama işte scroll sorunu çok yaşanıyormuş sanırım Rival 3 modelinde.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, ben SteelSeries Prime modelini almaya karar verdim. Aklımdaki soru işaretlerini giderdiğiniz için çok teşekkür ederim, umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaştığında kullanmaya başlarım.

Kral memnun kaldın mı nasıl tutuşu vesaire?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı