İnceleme SteelSeries Prime

@Rona hocam size bir şey sormak istiyorum. Technopat'ta bazı konularda mouse 1000Hz kastırma yapıyormuş, bu farede öyle bir problem var mı? Bazıları FPS'i etkilemez diyor bazıları etkiler diyor.

Bende herhangi bir problem olmadı. Herhangi bir kasma sorunu yaşamadım. 1000Hz önceden sorun çıkarabiliyordu ama artık bir standart haline geldiğinden hemen hemen her oyunda sorunsuz 1000Hz kullanabiliyorsunuz farenizi. Kaynak tüketimi nispeten arttığından çok eski sistemlerde FPS'ye etki edebilir belki.

İşlemcim 9. nesil intel i5 çok eski olduğunu düşünmüyorum. Umarım problem çıkarmaz. Sizce eski mi?

İnceleme için teşekkürler.

İşlemcim 9. nesil Intel i5 çok eski olduğunu düşünmüyorum. Umarım problem çıkarmaz. Sizce eski mi?

Güncel olmasa da güçlü bir işlemci hocam. Ben de R5 3600 kullanıyorum, daha bir sorun yaşamadım.

Skatez noktasında bir şey demem doğru olmaz net bir şey hatırlamıyorum ama hantallık yaşadığımı hiç hatırlamıyorum.
hocam ellerim küçük 15 cm prime kullanırken zorluk çeker miyim

Hocam ellerim küçük 15 cm Prime kullanırken zorluk çeker miyim?

Elinize biraz büyük gelebilir hocam.

Onun yerine Prime mini modeline bakabilirsiniz. Aynı teknik özelliklere sahip ve daha ufak bir model. Eliniz için daha uygun olacaktır.

Elinize biraz büyük gelebilir hocam.

Onun yerine Prime mini modeline bakabilirsiniz. Aynı teknik özelliklere sahip ve daha ufak bir model. Eliniz için daha uygun olacaktır.

hocam logitech g102 kullanıyorum ellerim tam oturuyor mini maalesef alamam ama internette baktım uzunluğuna 12,5 benim elim 15 16 cm arası kurtarma ihtimali var mıdır sizce sensei ten de 12,9 olması lazım
yardımcı olursanız sevinirim hocam

Son düzenleme:
Yardımcı olursanız sevinirim hocam

Hocam Prime modeli G102'den daha uzun olmasının yanı sıra daha yüksek bir fare.

Sensei Ten ise benzer yüksekliğe sahip ve nispeten daha uzun.

Sensei Ten daha iyi bir tercih olabilir belki ama ağır bir fare kendisi. Ağırlık sizin için sorun değilse alabilirsiniz.

Onun haricinde ROG Keris wired modeli mevcut. O da elinize uygun bir fare.

Farelerin elinize uygun olup olmadığını anlayabilmek için EloShapes kullanabilirsiniz. Database'de G102 yok ama çok yakın uzunluk ve yüksekliğe sahip aynı zamanda shape olarak da benzeyen G100s var. Ondan faydalanabilirsiniz.

anladığım kadarıyla prime ve Sensei Ten uzunluk konusundan yakınlar mantık acısından Sensei Ten oluyorsa prime olur Sensei Ten alırsam cok ağır gelebilir cünkü hayatım boyu hiç ağır fare kullanmadım

Prime veya Prime mini arasında tercih yapın hocam o zaman.
Dediğim gibi Prime mini G102'ye yakın yükseklik uzunluk değerlerine sahip.

Ardından da ROG Keris wired modeli geliyor, o da G102'ye bayağı bir benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…