SteelSeries QCK large 123TL

İki defa QCK+ (large) kullandım. İlkini 4 yıl ikincisini 5 yıl kullandım.
Sonra buna geçtim:
QCK+'dan çok daha iyi. SteelSeries QCK'ların fiyatı en fazla 100-120 TL eder bence. Son yıllarda saçma bir şekilde fiyatı arttı.

123TL'lik mouse pad ile iki kat fiyattaki long tengi kıyaslamak komik olmuş.

Çabuk derken? 2 senedir aralıksız kullanan arkadaşlar var. 3 sene sonra mı patlıyor?
Hocam internette bakarsanız qck+ modelinde sorun yaşayan bol. Tabii bu kullanma tarzına da bağlı uzun süre kullananlar iyi bakmış ki kenarları patlamamış.

123TL'lik mouse pad ile iki kat fiyattaki long tengi kıyaslamak komik olmuş.
Dikkat ettiysen QCK+'nın kaç TL etmesi gerektiğini yazdım. Şu anki indirime kadar 200 TL bandında satılıyordu QCK+. Bu arada QCK'lerin sahtesi bol. QCK+ 100-120 TL'lik pad iken kullandığım pad kalite olarak 200 TL'lik padlerden çok daha kaliteli.
Şu an kullandığım padin rahatlığından, kalitesinden dolayı gidip 100 TL'ye satılsa bile QCK+ almam. Çok farklı sınıflar.
İki tane QCK+ ile 9 sene geçirdim. Bu konuda farkı çok rahat fark ediyorum.

Dikkat ettiysen QCK+'nın kaç TL etmesi gerektiğini yazdım. Şu anki indirime kadar 200 TL bandında satılıyordu QCK+. Bu arada QCK'lerin sahtesi bol. QCK+ 100-120 TL'lik pad iken kullandığım pad kalite olarak 200 TL'lik padlerden çok daha kaliteli.
Şu an kullandığım padin rahatlığından, kalitesinden dolayı gidip 100 TL'ye satılsa bile QCK+ almam. Çok farklı sınıflar.

123 TL'yi 15.20'ye bölerek bunun almanın kaç dolar ettiğini hesaplayabilirsin. 1 yıl önce ederi 120TL'di ve dolar o zaman 15.2 değildi. Yani bir şeyi eleştirirken mantıklı eleştiri yapın. Amazon'dan sahte ürün alan satılması olayına hiç değinmeyim bile. Ayrıca sizin dediğiniz şey "aa mercedes 300.000tl, porsche 600.000. Porsche çok daha iyi hadi onu alalım" demekle eşdeğer.

123 TL'yi 15.20'ye bölerek bunun almanın kaç dolar ettiğini hesaplayabilirsin. 1 yıl önce ederi 120TL'di ve dolar o zaman 15.2 değildi. Yani bir şeyi eleştirirken mantıklı eleştiri yapın. Amazon'dan sahte ürün alan satılması olayına hiç değinmeyim bile. Ayrıca sizin dediğiniz şey "aa mercedes 300.000tl, porsche 600.000. Porsche çok daha iyi hadi onu alalım" demekle eşdeğer.
Bir yıl önce de 120 TL etmezdi QCK+. Ürünü iki defa toplam 9 yıl kullandığımı hatırlatırım. Lahmacuncuya lahmacunun ederini anlatmak gibi seninkisi.

Alacakların haberi olsun kenarları çabuk patlıyor. Edge veya kalın almak uzun vadede daha iyi olacaktır.
5 senedir kullanıyorum, bende öyle bir durum olmadı henüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı