Elektronik SteelSeries QCK Medium mouse pad 468TL

2 tane stok kalmış, küçük olsa da laptoplar için vs. gayet yeterli. Bazı kullanıcılarda kupon da olabiliyor.

460 liraya mouse pad göster onu alalım lütfen. Bu fiyatta en iyi fabrika ürünü. Dislike atarak ne yapılmaya çalışıldı mesela?
@Michael_Kaiser
Ne kadar kupon da olsa, laptoplar için yeterli de olsa alınmaz. Aynı fiyata Klasse'nin bir ton ürünü var.

Bekliyoruz bakalım aynı fiyata bir ürün linki?

İstiyor musun başka? Ürün senin mi ne bu savunma?
Dostum sen şaka mısın? Klasse pro nere, SteelSeries QCK nere. QCK şuan e spor arenalarının vazgeçilmezi durumunda, yıllardır kullanıyor tier 1 seviyesi oyuncular, oyuncular arasında en çok popüler olan mousepad ile kıyaslanan mousepade bak hahahhha. 3 tane Klasse pro mouse padi var, mouseyi çevirirken bazen kasise denk geliyor gibi hissediyorum, birisinin 1 yıl sonra rengi attı, kalıcı pürüzlü yüzey gibi bir şey oldu. siyah QCK 3 yıldır kullanıyorum hala taş gibi, 1 ay öncede beyaz modelini aldım.

???
2 ay kullandım dökülmeye başladı. Bir işe yaramaz.

3 tane Klasse pro mouse padi var, mouseyi çevirirken bazen kasise denk geliyor gibi hissediyorum,
Bu adam e spor arenasında vazgeçilmez bir kişinin rolünü üstlenmiyor. 3 tane Klasse pro kullandıysan ve üçünde de bir problem yaşadıysan asıl sorun sensin gibi hocam. Ayrıca madem 3 yıldır diğerini kullanıyorsun neden beyazını aldın? sen kendi içinde çelişiyorsun ki zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• h1ve

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı