Steelseries Qck+ Mouse Pad mi, HyperX Fury S Pro mu?

Doğru hocam haklısın. Benim soruyu sorma nedenim fare ve pad uyumu. SteelSeries fare kullanan Pad'ini kullanırsa IPS değerinin daha iyi olacağını SteelSeries'in sayfasında okumuştum. Bende de Rival 310 mouse var. Dediğim gibi hangisi daha ucuz olur ise onu alacağım. Teşekkürler dönütleriniz için.

5 Yıldır SteelSeries QCK+ DotA 2 vengeful spirit mousepad ı kullanıyorum yanları aşırı soyuldu ama sonuçta 5 yıl şimdi HyperX Fury s Pro alacağım umarım terleme problememi çekmem.

5 Yıldır SteelSeries QCK+ DotA 2 vengeful spirit mousepad ı kullanıyorum yanları aşırı soyuldu ama sonuçta 5 yıl şimdi HyperX Fury s Pro alacağım umarım terleme problememi çekmem.

Bir hort da ben yapacağım ama. Memnun musunuz hocam qck+ 'tan sonra? qck kullandım ve şimdi corsair mm300 aldım yalnız hızlı geliyor bana.

Qck tekrar mı alsam, fury s pro'ya şans versem mi ikilemdeyim.

Bir hort da ben yapacağım ama. Memnun musunuz hocam QCK+'tan sonra? QCK kullandım ve şimdi Corsair mm300 aldım yalnız hızlı geliyor bana.

QCK tekrar mı alsam, Fury s Pro'ya şans versem mi ikilemdeyim.

Fury s Pro'yu 1 aydır kullanıyorum çok memnunum sadece tam olarak düz olmuyor sert yapıda olduğu için .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı